Latest News

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ποιος είναι ο δολοφόνος του ζευγαριού στην Κύπρο - Δείτε που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Την άκρη του νήματος που θα ρίξει φως στην άγρια δολοφονία του 60χρονου μαθηματικού της Αγγλικής Σχολής Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, στελέχους της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, αναζητά η ...
κυπριακή αστυνομία.
Σύμφωνα με κυπριακά μέσα δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμη και συλλήψεις!
Οι δηλώσεις της αστυνομίας: εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία», γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας. Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».
Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο υιοθετημένο γιο ως γενικός τους κληρονόμο.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.
Η κύρια, ωστόσο, μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξαφανισμένο παραμένει το φονικό όπλο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.  
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ