Latest News

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους (BINTEO)

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη το ...
απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αποκάλυψε το Star στο δελτίο ειδήσεών του, η 22χρονη κοπέλα, που φέρεται να εγκατέλειψε το παιδί της λίγο μετά τη γέννα σε ακάλυπτο χώρο, ζει μαζί με τη μητέρα της στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.


Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το συμβάν, κανείς δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της. 

Η νεαρή κοπέλα που είναι άγαμη έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ όπου και ανακρίνεται μαζί με τη μητέρα της. Η γιαγιά του μωρού, διατείνεται πως δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της κόρης της, είναι τραπεζική υπάλληλος και φέρεται να είναι αυτή που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Από τα πρώτα στοιχεία της ανάκρισης προκύπτει από τα λεγόμενα της γιαγιάς πως η κόρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Από την 22χρονη φοιτήτρια ελήφθη δείγμα DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Ιατροδικαστής: Πέθανε από το κρύο το νεογέννητο στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το μωρό γεννήθηκε ζωντανό και πέθανε λόγω έλλειψης φροντίδας.

Το άτυχο βρέφος θεωρείται ότι έμεινε τουλάχιστον 12 ώρες στο κρύο, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους θα γίνουν γνωστά μετά τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Νωρίτερα σήμερα, κάτοικοι της περιοχής έκαναν τρισάγιο στην μνήμη του νεογέννητου βρέφους που εγκαταλείφθηκε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

Το βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Πριγκιποννήσων 5 από μια καθαρίστρια.

Το άτυχο βρέφος όταν εντοπίστηκε ήταν ακόμη τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, κάτι που αποδεικνύει πως η μητέρα του ή κάποιο άλλο πρόσωπο το πέταξε εκεί αμέσως μετά τη γέννα.