Latest News

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ποια είναι η "ετυμηγορία" της UEFA για το γκολ του ΠΑΟΚ – Αξιωματούχοι είδαν το replay στον αγώνα με την ΑΕΚ

Αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο με τη φάση από το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στην Τούμπα και εκτίμησαν πως...
σωστά δεν μέτρησε καθώς ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση.

Όπως μετέδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ  ο Μάνος Σταραμόπουλος, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το βίντεο από το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της UEFA που είδαν το βίντεο, η εκτίμηση είναι πως το γκολ σωστά δεν μέτρησε καθώς σύμφωνα με τη γνώμη τους υπάρχει οφσάιντ από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο επηρεάζει τη φάση. 
Η UEFA δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση, ούτε προτίθεται να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο εξέτασε το βίντεο για να διαμορφώσει τη δική της γνώμη μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με τα περιστατικά που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


«Δεν σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις», λέει η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, η ΟΥΕΦΑ διαψεύδει ότι γνωμοδότησε αν το γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ή δεν ήταν οφ σάιντ.
Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ αναφέρει τα εξής:
«Κατόπιν σημερινών δημοσιευμάτων στην ελληνικό Τύπο, η ΟΥΕΦΑ επιθυμεί να επαναλάβει τα εξής: Η ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις στις δικές της διοργανώσεις, οπότε δεν θα σχολίαζε ποτέ διαιτητικές αποφάσεις εγχώριων διοργανώσεων. Η πληροφορία αυτή είναι εντελώς αβάσιμη και εσφαλμένη».