Latest News

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

#survivorGR: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor βρίσκονται ήδη στην κρίση....

του κοινού.

Στραβά κι ανάποδα πάνε όλα για τους "Διάσημους" που  έχασαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά αγώνα ασυλίας και πλέον καλούνται να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη τους.
Τον τελευταίο μήνα, οι Διάσημοι έχουν χάσει τους Ελένη Χατζίδου, Ξένια Έβεν, Γιάννη Δρυμωνάκο, ενώ οικειοθελώς είχε αποχωρήσει η Μαρία Σαμαρίνου.
Αυτό σημαίνει ότι αύριο οι Διάσημοι θα χάσουν τον πέμπτο παίκτη τους μέσα σε ένα μήνα. Μπορεί να έχουν έρθει νέοι στην ομάδα, ωστόσο, η αριθμητική ανισορροπία υπάρχει και από αύριο Πέμπτη, οι Μαχητές θα είναι τρεις περισσότεροι.
MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε η Όλγα Φαρμάκη και εξασφάλισε την πρώτη ατομική ασυλία. Την δεύτερη, μέσω του αγωνίσματος, κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα. Ασυλία είχαν επίσης και οι νέοι παίκτες που μπήκαν την Κυριακή, δηλαδή οι Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Εύη Σκαρώνη και Εύη Σαλταφερίδου.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαβε οκτώ ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια. Οι Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Φαρμάκη, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Στέλιο Κρητικό και Νάσο Παπαργυρόπουλο αντίστοιχα. Δείτε το βίντεο από το zappit.gr