Latest News

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

#survivorGR: Η αποκάλυψη, η ασυλία και η ατάκα της Σπυροπούλου

Συναρπαστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης  SURVIVOR...
του ΣΚΑΙ.
Με την προσθήκη των καινούριων παικτών φαίνεται να βελτιώνεται λίγο το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο.
Ο Στέλιος Κρητικός ανέφερε ενώπιον των παικτών πως το παιχνίδι τον έχει κάνει να αλλάξει τρόπο σκέψης και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα ακόμη παιδί. Ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε από άλλο πρόσωπο και συγκεκριμένα τη Φελίσια η οποία αποκάλυψε στον Νικόλα Αγόρου το ψευδώνυμο που του έχουν δώσει στην Ελλάδα. «Έπιασα τον Νικόλα μόνο και του είπα ότι στην Ελλάδα έχει ένα ψευδώνυμο. Λόγω του ότι ο Νικόλας είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ και επειδή φαντάζομαι ότι θα το έχει ακούσει ξανά, του είπα πώς τον φωνάζουν στην Ελλάδα. Εντάξει, γέλασε… Δεν ξέρω κατά πόσο χάρηκε, αλλά γέλασε. Ήταν κάτι που ήθελα να του πω για να μην μου ξεφύγει και μένα», είπε η Φελίσια Λαπάτη.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκάλεσε πανικό με την ατάκα της κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου. «Εδώ το Survivor κάνει μαγικά. Δηλαδή, σκέφτομαι διάφορα… Θα βγω έξω και θα γίνω κι εγώ πατέρας σιγά σιγά, το σκέφτομαι», είπε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης για να του απαντήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «Μπορείς και εδώ μέσα» που προκάλεσε τα γέλια όλων των παικτών.
Πάντως σήμερα αναμένεται μια σκληρή «μάχη» ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές καθώς υπάρχει παιχνίδι ασυλίας το οποίο θα κρίνει τις ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο.