Latest News

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

#survivorGR: To twitter "θάβει" τον Μουρούτσο λόγω της Σπυροπούλου!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος τα έβαλε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το twitter τον πέρασε...
γενεές δεκατέσσερις!
Και δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που ο χρυσός ολυμπιονίκης συγκέντρωσε τα… πυρά των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τους εκνεύρισαν και η στάση που κράτησε στο συμβούλιο του νησιού, αλλά και η «επίθεσή» του στο σύνολο των γυναικών της ομάδας του.
Ετσι, του θύμισαν τι συνέβαινε πέρυσι στο «Survivor» με τη Λαουρίτα του! «Αν ο Ντάνος έλεγε ακριβώς τα ίδια, με τον ίδιο τρόπο, στην γκόμενά σου, Μουρούτσο, εσύ τι θα ’λεγες;», «Τουλάχιστον η Σπυροπούλου έχει τα @@ και παίζει, δεν κρύβεται πίσω από την κλίκα της όπως η Λάουρα, ούτε κλαίγεται!», «Μουρούτσο, όσο καιρό φάγαμε στη μάπα τη Λάουρα πέρυσι άλλο τόσο θα φας εσύ την Ντινάρα φέτος», «Μουρούτσο, η Λάουρα πέρυσι ήταν πολύ χειρότερη και δεν την προσέβαλε κανείς συμπαίκτης της έτσι...» ήταν μερικά από τα tweets που υπερασπίζονταν την παρουσιάστρια.
Από την άλλη, υπήρχαν κι αυτά που τα «έχωναν» στον «διάσημο» παίκτη για την απόφασή του να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία -και να την κερδίσει-, αλλά όχι στα αγωνίσματα για την ομαδική ασυλία που προηγήθηκαν, επειδή ήταν τραυματισμένος. «Κύριε Μουρούτσο, ό,τι χτίσατε με κόπο το 2000 με το ολυμπιακό μετάλλιο καταφέρατε να το γκρεμίσετε, χωρίς κόπο, μέσα σε μόνο λίγες ημέρες» του έγραψαν.