Latest News

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Άντε γεια! Ποιον αναζητούν για τα επεισόδια στον Πειραιά


Έναν από από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Ολυμπιακού φέρεται να αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια στον Πειραιά, στο πλαίσιο...

του αυτοφώρου.
Είναι ο Ευτύχιος Βαρδαλάκης, δηλαδή ο συμπαρουσιαστής «Άκης» του Τάκη Τσουκαλά στην εκπομπή «άντε γεια», ο οποίος φέρεται να ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ένα από τα περίπου 80 άτομα που  το απόγευμα της Τετάρτη, φορώντας κουκούλες, κράνη και ορισμένοι κρατώντας κοντάρια, πήγαν έξω από το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia Hotel, όπου εκείνη τη στιγμή διεξαγόταν συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, με κύριο ομιλητή τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. 
Τα άτομα απωθήθηκαν από αστυνομικούς και αποχωρώντας έβαλαν φωτιά σε κάδους, έσπασαν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα και ένα σταθμευμένο περιπολικό.
Ο Βαρδαλάκης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης (189 ΠΚ). Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
 Πειραιάς: Επεισόδια MAT και οπαδών του Ολυμπιακού - Κλεφτοπόλεμος, οδοφράγματα και δακρυγόνα (ΒΙΝΤΕΟ +ΕΙΚΟΝΕΣ) - REPORTAZ NET