Latest News

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Πανηγυρική αθώωση για τον Εθνικό Πειραιώς

Ομόφωνα αθωωτική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου για τον Εθνικό Πειραιώς, την ιστορική ομάδα του Πειραιά, στην πολύκροτη υπόθεση που ...
ονομάστηκε «Koriopolis».
Ειδικότερα, η απόφαση του Γ’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών εξεδόθη με ομόφωνη και σύμφωνη με την εισήγηση της Εισαγγελέως ΑΘΩΩΤΙΚΗ για τον πρώην Πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Νικολάου Πηρούνια, για το γνωστό κατηγορητήριο στημένων αγώνων -στοιχηματισμού, κ.λ.π.
Μεμονωμένη περίπτωση,  από τους 84 κατηγορούμενους, παράγοντας – Πρόεδρος ομάδος που ΑΘΩΩΘΗΚΕ τελεσιδίκως.
Αξίζει να σημειωθεί οτι και στο κατηγορητήριο της ΕΠΟ προς τον Πρόεδρο της ομάδος του ΕΘΝΙΚΟΥ για τις πλαστές ενημερότητες (φορολογικές-ασφαλιστικές)  που εκδικάστηκε από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών την 10-09-2017, υπήρξε ομόφωνα ΑΘΩΩΤΙΚΗ.
Δυστυχώς με τις δύο τελεσίδικες Αθωωτικές Αποφάσεις, αποδεικνύεται ότι ΑΔΙΚΩΣ η ΕΠΟ είχε τιμωρήσει με υποβιβασμό την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Εκτιμάται ότι θα έχουμε νομική-συνέχεια για αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος του ΕΘΝΙΚΟΥ Πειραιά από την ΕΠΟ που είναι υποχρεωμένη να τηρεί την ευνομία-ισονομία των ομάδων και να «διορθώνει» τα τυχόν «ηθελημένα» ή μη λάθη τους, πέραν της ηθικής αποκατάστασης των «κατηγορουμένων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ