Latest News

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Κυπελλούχος Πειραιά ο Καραβάς - Νίκησε τον Εθνικό!

Την έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου έκανε ο ΑΟ Καραβάς ο οποίος κατέκτησε το τρόπαιο καθώς επικράτησε του Εθνικού Πειραιά στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με...
1-0 (το γκολ ο Μπεσού στο 67').

Ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ, που  έχει ισχυροποιηθεί την τελευταία 4ετία και διεκδικεί την άνοδο στην Γ' Εθνική, κατάφερε και σήκωσε την κούπα  στην παρθενική του εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου Πειραιά. Η ιστορική ομάδα του Εθνικού είχε βρεθεί ξανά σε τελικό την περίοδο 2014 όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είχε κάνει την κλήρωση για τη γηπεδούχο ομάδα στο Δημαρχείο Πειραιά, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στον τελικό για λόγους υγείας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του που εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά, με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά από τον Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ, στον τελικό στο Νέο Φάληρο.
ημειώνεται ότι ο φετινός τελικός  ήταν αφιερωμένος στην μνήμη ενός  σπουδαίου ανθρώπου και επιστήμονα, του αείμνηστου γιατρού ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΙΛΗ, άλλοτε προέδρου της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία του Κερατσινίου και γενικότερα του Πειραιά.