Latest News

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

#survivorGR: Υποψήφιες Σπυροπούλου, Χατζίδου και Χαλικιά - Άρχισαν τα όργανα στους Μαχητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Διάσημοι έστειλαν στο «απόσπασμα» τρεις γυναίκες, τις πιο αδύναμες αγωνιστικά, την ώρα που στους Μαχητές το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα μεταξύ Φράουλα και Ηλία…
 H ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα της ασυλίας τους, λειτούργησε αποκαλυπτικά.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε την ήττα των Διασήμων με 10 -8 σε ένα ομολογουμένως δύσκολο και εξαντλητικό αγώνισμα, έπεσαν οι μάσκες. Οι περισσότεροι, επτά συνολικά, ψήφισαν Κωνσταντίνα ως αδύναμο κρίκο. Το ίνδαλμα παρέμεινε ψύχραιμο και μάλλον ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η ώρα. Στο άκουσμα του ονόματός της ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση στην σπηλιά του συμβουλίου ακούστηκε σαν απάντηση το μεγάλο άσμα του Πασχάλη Τερζή «Πληρώνω γι αυτά που έζησα και ζω μέσα στο χρόνο, με την ψυχή μου που με τύψεις εξοντώνω, για όλους και για όλα εγώ πληρώνω». 

Το γλυκό χαμόγελο που φόρεσε τις δύο εβδομάδες του το κορίτσι – θρύλος άρχισε να υποχωρεί, το βλέμμα αγρίεψε και το φρύδι ανασηκώθηκε. Τα μάτια άρχισαν να πετούν σπίθες και το κεφάλι της δεν έγειρε ούτε μία στιγμή, η ματιά της δεν στράφηκε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Δε ζήτησε το λόγο, δεν εξέφρασε τη λύπη της για το αποτέλεσμα παρά μόνο επανέφερε αυτή την υπέροχη μάσκα που έχουμε δει και έχουμε αγαπήσει εδώ και χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό: της γυναίκας δηλητήριο. Διάσημοι, το παιχνίδι τώρα αρχίζει για εσάς.


Ακολούθησαν οι προτάσεις των δύο παικτριών που είχαν κερδίσει την ασυλία: Της Κατερίνας Δαλάκα και της Ξένιας Rec- Μπόρατ. Η πρώτη απέδειξε ότι αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ο νέος Ντάνος, η ίδια μάλλον φλερτάρει πολύ περισσότερο με τον τύπο «Χανταμπάκη». Αν και ο Δρυμωνάκος ήταν δεύτερος στην ψηφοφορία, με πέντε κουκιά, ψήφισε την Ελενάρα τη Χατζίδου. Οι οχιές και οι έχιδνες της Δομινικανής Δημοκρατίας υποκλίθηκαν μπροστά στο μεγαλείο της αφέντρας τους η οποία ήλθε για να αποδείξει πως δεν μασάει τίποτα μπροστά στο όραμα που έχει για το τρόπαιο. Το κορίτσι του «Χειρότερα», άφησε παράμερα τους στίχους του μεγάλου σουξέ και προτίμησε να κάνει αφιέρωση κάποιο άλλο, πιο αντιπροσωπευτικό στην μεγάλη της αντίπαλο. Ιδανικά τα πανέρια θα την σκέπαζαν ως τους γοφούς αν μπορούσε να το ερμηνεύσει «Δεν θα σου δώσω τη χαρά να φύγω πρώτη, και στη συνείδησή σου να χεις πάντα χρέος. Και αν γελάς ειρωνικά, να ξέρεις, ότι αξία έχει ποιος γελάει τελευταίος».

Στην τρίτη θέση μετά από υπόδειξη του θηλυκού Μπόρατ ο οποίος και «κάρφωσε» και δεν αγωνίστηκε ήταν η Κατερίνα Χαλικιά, η οποία ομολογουμένως κινδυνεύει περισσότερο από τις δύο αντιπάλους της να βρεθεί με το εισιτήριο στο χέρι. Δε ήταν η πιο αδύναμη, αλλά μάλλον η πιο αδιάφορη στην ομάδα και εύκολος στόχος για την «αθώα περιστερά» των Διασήμων που άδραξε την ευκαιρία που της έδωσε η ασυλία και έστειλε στο απόσπασμα μία συμπαίκτριά της. Οι άνδρες μετά από όλα αυτά βέβαια, έτριβαν τα χέρια τους καθώς διαπίστωσαν πως όσες ψηφοφορίες κι αν προκύψουν μάλλον δεν κινδυνεύουν μέχρι να αλληλοεξοντωθούν τα θηλυκά της παρέας.

Στους Μαχητές είναι θέμα χρόνου να πέσουν τα πρώτα μπουκέτα. Ολως τυχαίως βέβαια οι καβγάδες προέκυψαν μεταξύ των τριών πιο γυμνασμένων παικτών, του Αγόρου, του Ηλία και του Θοδωρή.                           Ο γνωστός πλέον σε όλους Φράουλας, έχει αφεθεί και ξεμπροστιάζεται δίχως δεύτερη σκέψη και την έπεσε στον personal trainer κατηγορώντας τον για προσωπική στρατηγική και σκοπιμότητα η οποία εκδηλώνεται είτε από επιλογή εύκολου αντιπάλου είτε από υποχώρηση.


Ο γυμναστής αντέδρασε, ο Θοδωρής – μοντέλο που δείχνει ότι έχει αρχίσει να γυαλίζει το μάτι του μπήκε κι αυτός στο γλέντι και κάπως έτσι στρώθηκε ιδανική κουβέρτα που θα σκεπάσει την καλοσύνη και την ομαδικότητα και θα δώσει λίγο θέαμα στους εξαντλημένους από την βαρεμάρα τηλεθεατές.

Φυσικά στο χθεσινό επεισόδιο αναδείχθηκαν και άλλα φυντάνια σε διαφορετικές κατηγορίες.
Η Μελίνα για παράδειγμα μονοκούκι αναδείχθηκε η πιο αντιπαθητική παίκτρια Survivor. Και στα δύο, όχι μόνο σε αυτό που παρακολουθούμε. Είτε πανηγυρίζει το κορίτσι αυτό είτε απλά μιλάει στην κάμερα θέλεις να αγοράσεις το εισιτήριο ρεφενέ με την παρέα σου και να την φέρεις πίσω μια ώρα αρχύτερα. Ο Νίκος Cinemagugu συνεχίζει να ενορχηστρώνει αλλά να μην παίζει. Ενας νέος μάνατζερ ράγκμπι γεννήθηκε στις Δομινικανές ακτές. Ο τύπος μιλάει δυνατά, κουνάει τα χέρια του λες και θέλει να τινάξει όλη την άμμο από τα ράστα και «όλο λάδι - λάδι κι από τηγανίτα τίποτα»…

Από τις κορυφαίες στιγμές τα λεκτικά μαργαριτάρια που εκσφενδονίζονται και κάνουν τη Βαβέλ να μοιάζει με τοπική συνοικία, τα οπίσθια των Μαχητριών τα οποία είναι φόρα παρτίδα κάθε λίγο και λιγάκι αφού τα κορίτσια έπιασαν έστω και αργά το νόημα του παιχνιδιού και φυσικά ο τρόμος του Στελάρα που έχει κάνω άνω κάτω τα ντούκια των Μαχητών.

Απόψε μία γυναίκα – δηλητήριο θα αποχωρήσει. Το καλό είναι ότι θα μείνουν πίσω δύο για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Φυσικά όλοι ελπίζουμε ότι Ντίνα – Νίτσα θα συμμαχήσουν προκειμένου να κάνουν Δαλάκα και Ξένια να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που χρησιμοποίησαν την ασυλία για να τις βγάλουν στον τάκο. Δυστυχώς τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της δίμετρης και καλοκάγαθης Χαλικιά. Μετά το αποψινό αγώνισμα μία βαλίτσα θα ετοιμαστεί, όμως δύο θα μείνουν στις θέσεις τους… Ντίνα, γίνε το κορίτσι που γνωρίσαμε και λατρέψαμε. Ο λαός σου. 

 Αφροδίτη Γραμμέλη