Latest News

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η Έλενα Παπαρίζου στο Καρναβάλι στου Ρέντη - Παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη Νίκαια


Με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και συναυλία της Έλενας Παπαρίζου κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Νίκαια...
και Ρέντη.


Η συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο VILLAGE shopping and more.  Μαζί της ο Άρις Πετράκης και Opening Act οι The Players. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 24ου Καρναβαλιού που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.
Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 θα βρίσκεται στo VILLAGE shopping and more…  με ένα ανεπανάληπτο dj set από τη hostess του Morning Show Μαίρη Αργυριάδου και στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου   θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη!

Για 3η   συνεχόμενη χρονιά παρέλαση Αρμάτων στη δημοτική ενότητα Νίκαιας

Ρολόγια που μιλούν και τραγουδούν, Πάγοι που ζεσταίνουν, Γουρουνάκια χωρίς τον κακό λύκο,η Παλιά Αθήνα, Κοκκόρια και Κλόουν παίρνουν «σάρκα και οστά» την  Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη δημοτική ενότητα Νίκαιας στις 11.30 το πρωί. Δίνοντας φτερά στη φαντασία και γέλιο στις καρδιές, 3.000 καρναβαλιστές θα διασχίσουν την οδό 7ης Μάρτη 1944 (Κονδύλη) και θα ζήσουν στον κόσμο του παραμυθιού και της χαράς.
Η παρέλαση θα ολοκληρωθεί με λαϊκό γλέντι στην πλατεία Δαβάκη.