Latest News

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Πόσοι ελέγχουν κρυφά το κινητό των συντρόφων τους; (ΕΡΕΥΝΑ)

Αποτελεί μια από τις πλέον αδιάκριτες πράξεις που μπορεί να κάνει το μέλος κάποιου ζευγαριού, ωστόσο...όπως λέει και η λαϊκή ρήση, «όποιος ψάχνει, βρίσκει», και φυσικά, πάντα υπάρχει και ο... διάβολος της περιέργειας.
 
Μιλάμε για το κρυφό τσεκάρισμα του κινητού του/της συντρόφου μας, πράξη που ισορροπεί ανάμεσα στην αδιακρισία, την περιέργεια και την ντροπή, αλλά που φαίνεται ότι δεν εμποδίζει πολύ κόσμο από το να την... διαπράττει.
 
Αυτό λέει, τουλάχιστον, η ιστοσελίδα therooster.com που πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα γύρω από το σεξ και τις σχέσεις έθεσε το ερώτημα: «Τσεκάρετε το κινητό του/της όταν δεν είναι μπροστά»;
 
Το 56,2% απάντησε πως δεν το έχει κάνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια πράγματα. Στον αντίποδα ένα 18% που απαντάει πως υποκύπτει σ” αυτόν τον τοξικό πειρασμό, «μερικές φορές, όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο».
 
Τέλος ένα 14% που πολύ συνειδητά πατάει τον κωδικό και μπαίνει όταν ο κάτοχος του τηλεφώνου κάνει το σφάλμα να απομακρυνθεί, για να τσεκάρει αν το έτερον του ήμισυ είναι φρόνιμο ή απλά κάπως έξυπνο ώστε να σβήσει ό,τι δεν πρέπει να δει κανείς.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μάλιστα, δύο συμμετέχοντες δήλωσαν πως είναι αδύνατον να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους από στιγμή που είναι ζευγάρι κι έχουν ένα τηλέφωνο το οποίο μοιράζονται.