Latest News

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πόρισμα-«ΒΟΜΒΑ» για τα δάνεια των κομμάτων – Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση

Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση καθώς μετά την παραπομπή για το σκάνδαλο της Novartis σε προανακριτική επιτροπή, έρχεται τώρα ένα πόρισμα-«βόμβα» για τα δάνεια των κομμάτων να... δοκιμάσει τα όρια των σχέσεων κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από ανώτατες δικαστικές πηγές, ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι προτάσεις των εισαγγελέων που διερευνούν τις τυχόν υπάρχουσες ποινικές ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων για δάνεια που δόθηκαν στο παρελθόν από το τραπεζικό σύστημα προς Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και τα πολιτικά κόμματα στην χώρα μας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί, αξιοποιώντας το υλικό που προέκυψε από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής, που συγκροτήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και προχωρώντας στην συλλογή και άλλων στοιχείων, με την βοήθεια των διωκτικών αρχών του Κράτους αλλά και ειδικών επιστημόνων – πραγματογνωμόνων, έχουν διαμορφώσει συνολική εικόνα που τους επιτρέπει να καταλήξουν σε κατηγορητήριο.
Όπως αναφέρει το europost.gr, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και όπως είναι φυσικό θα προκαλέσουν νέες εντάσεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Στελέχη της Αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι «είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της Κυβέρνησης να μετατρέψει τη Χώρα σε ένα Απέραντο Δικαστήριο, προσπαθώντας να δηλητηριάσει τα πάντα γύρω μας, για να ανακόψει την ραγδαία φθορά της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας».