Latest News

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Οι Αμερικάνοι θέλουν τον Τομ Χανκς πρόεδρο των ΗΠΑ!

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς έχει κερδίσει δύο Όσκαρ, οι ταινίες του καταγράφουν τη μία εισπρακτική επιτυχία μετά την...
άλλη και στην προσωπική του ζωή περνάει στιγμές ευτυχίας με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του στην Αντίπαρο, όπου έχουν εξοχικό.
Όμως οι θαυμαστές του έχουν μεγαλύτερα όνειρα για εκείνον, καθώς, όπως ανέδειξε μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση, θα τον ήθελαν πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο «δικός μας» Χανκς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους διασήμους που οι Αμερικανοί θα ήθελαν να δουν στον προεδρικό θώκο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εξειδικευμένης ιστοσελίδας Ranker, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 300.000 άτομα. Αυτό σημαίνει ότι οι στην πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι θα ήθελαν να δουν τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον στον ρόλο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.
Ο αστέρας του Χόλιγουντ, που συχνά εκδηλώνει την αγάπη του για την Ελλάδα και τον ελληνικό τρόπο ζωής, ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκφράζει πολιτικές θέσεις όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και τη νομιμοποίηση των γάμων ατόμων του ίδιου φύλου.
Στις προεδρικές εκλογές του 2008 είχε στηρίξει ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το 2016 βρέθηκε στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.
Στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Ελεν ντε Τζενέρις, ενώ στην τρίτη ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος υποδύθηκε τον Αμερικανό πρόεδρο στην ταινία «Deep Impact». Ακολουθούν ο παρουσιαστής Τζον Στιούαρτ, ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον, η Οπρα Γουίνφρεϊ και ο Κλιντ Ιστγουντ. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο ηθοποιός και παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ, ο «σκληρός» Τσακ Νόρις και ο επιστήμονας Μπιλ Νάι.