Latest News

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Εκβίαζαν με ροζ βίντεο παντρεμένη υπάλληλο σε ΔΕΚΟ!

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει ένα ροζ βίντεο συνοδευόμενο με υβριστικές    επιστολές, που στόχο έχουν τη διαπόμπευση  παντρεμένης υπαλλήλου μεγάλης ΔΕΚΟ. 
Στις επιστολές μάλιστα αποκαλύπτεται όργιο ρουσφετιών από μεγαλοσυνδικαλιστή.
Οι άγνωστοι που έχουν στα χέρια τους το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές την παντρεμένη γυναίκα και τον μεγαλοσυνδικαλιστή σε ΔΕΚΟ άρχισαν να στέλνουν απειλητικές επιστολές πριν από έξι μήνες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της υπαλλήλου, βάζοντας ακόμα και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές της στιγμές.
Αυτά που σοκάρουν όμως δεν είναι μόνο οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της ερωτικής σχέσης αλλά τα ρουσφέτια που ακολουθήσαν για μια θέση στο δημόσιο.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ
«Αποκορύφωμα στη συγκεκριμένη ΔΕΚΟ είναι η πρόσληψη της εικοσάχρονης τότε κοπέλας την οποία του ρίξανε κοντά.. του την προσφέρανε σα δώρο, σα φρέσκο φρούτο εποχής τα κομματόσκυλα, οι οποίοι είχαν “περάσει” τη συγκεκριμένη, η οποία τα έδινε όλα και τα έκανε τα πάντα για μια θέση εργασίας.
Οι συνάδελφοί της δεν την έχουν σε καμία υπόληψη αφού έχει κυκλοφορήσει βίντεο και φωτογραφίες της κυρίας, να έχει πέσει στα  τέσσερα …μπροστά στο μεγάλο κομματόσκυλο προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Εδώ πάει ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,τα κάνει όλα».
«Πρέπει να είσαι άνθρωπος του υπόκοσμου για να στέλνεις τέτοια βίντεο και τέτοιες επιστολές και απειλές» δηλώνει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Μανίκας.
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
Όλες οι απειλητικές επιστολές είναι δακτυλογραφημένες και υπολογίζεται ότι στάλθηκαν στο περιβάλλον της παντρεμένης γυναίκας πάνω από 100. Εκείνη κατέφυγε σε ειδικό και συνέχεια υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων. Ο σύζυγος της έβαλε τέλος στη ζωή του. Συγγενείς και γείτονες δε μπορούν να πιστέψουνε την τραγική κατάληψη.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Η πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο, σύμφωνα με τις επιστολές του εκβιαστή, είναι η πρωταγωνίστρια σε ένα σκάνδαλο προσλήψεων και μεταθέσεων σε επαρχιακή πόλη ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον προϊστάμενό της. Αυτό που προκαλεί  μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι είχε προσληφθεί ως τεχνικός κλιματιστικών.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΒΙΑΣΤΗ
«Έτσι αυτή  η κυρία έχει καταλάβει μία θέση καθαρώς ανδρική στην οποία θα μπορούσε να είναι ένας νέος που να προσφέρει πραγματικά στην Υπηρεσία και όχι η  «κυρία» η οποία το μόνο που ξέρει είναι να κάνει πασαρέλα στα γραφεία και στους διαδρόμους αναζητώντας εραστές»
«Αυτός που κάνει την επιστολή αυτή θα έχει και τα ντοκουμέντα. Πωλούνται τέτοιες κάμερες και μπορεί να τις βάλει κάποιος για να εκβιάσει» προσθέτει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Μανίκας.
ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙΣ  ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΒΙΑΣΤΗ
«Έτσι έγινε η τερατώδης γιγαντοποίηση του κομματικού κράτους, το οποίο παρέλυσε με τις αυθαιρεσίες τους με τη χυδαιότητα τους με τα ρουσφέτια τους, με την τεμπελιά τους και με την ανικανότητα των κομματικών τραμπούκων και οι οποίοι παρίσταναν τη Λαική Συμμαχία στην Εξουσία ώστε σήμερα ικανοί επιστήμονες και τεχνικοί να είναι άνεργοι και να μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά»
Ο εκβιαστής αναζητείται από τις αρχές, καθώς η υπόθεση πήρε άλλη τροπή με τον θάνατο του συζύγου της γυναίκας. Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει ήδη για κατάθεση τον αδερφό του, ενώ μετά την κηδεία του αναμένεται να καταθέσει και η σύζυγός του.