Latest News

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Οικογενειακή τραγωδία στην Κεφαλλονιά: Χαροπαλεύει από τις σφαίρες του γιου της! Την πυροβόλησε 5 φορές!

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς, όταν...
25χρονος μετά από καβγά πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά!
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς, όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Όλα έγιναν νωρίς το πρωί στο Ληξούρι στην Κεφαλλονιά, όταν 25χρονος πυροβόλησε πέντε φορές τη μητέρα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε έντονη λογομαχία μαζί της και μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη άτυχη γυναίκα στη συνέχεια να προβεί στη διακομιδή της σε νοσοκομείο.
Το δραματικό περιστατικό συνέβη στα ενοικιαζόμενα που διατηρεί η οικογένεια στο Ληξούρι, στην περιοχή του ΤΕΙ. Κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει μέχρι στιγμής ποια ήταν η αιτία που ώθησε το νεαρό αγόρι να πυροβολήσει τη μητέρα του ωστόσο άτομα από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης γυναίκας και του 22χρονου γιου της.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα ιδιαίτερο παιδί, αρκετά ευαίσθητο το οποίο κατά καιρούς αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Σοκαρισμένος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 22χρονου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.