Latest News

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μάντεψε τι κάνει τα βράδια ο Δήμαρχος





Από τον Κύρο Παληκάρη

Αν μάθετε τι κάνει τα βράδια ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τότε μάλλον θα πάθετε...
πλάκα!
"Τώρα στις γιορτές βρήκα χρόνο τα βράδια να διαβάσω πρακτικά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την περίοδο 2011-2014 και διαπιστώνω ενδιαφέρουσες στάσεις και συμπεριφορές ορισμένων δημοτικών συμβούλων..."!   
Το είπε ο ίδιος μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. 
Όσοι τον άκουσαν ίσως να έμειναν άφωνοι με εξαίρεση έναν δημοτικό σύμβουλο που τον προέτρεψε να φέρει και να διαβάσει ορισμένα αποσπάσματα στην αίθουσα! 
(σ.σ. Αν μπει στο πειρασμό να το κάνει, τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος, αλλά όχι για τον σκοπό που νομίζει ο Δήμαρχος, ο οποίος πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα εκθέσει την αντιπολίτευση...) 
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς τι νόημα μπορεί να έχει ένας Δήμαρχος μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια θητείας να κάθεται να διαβάζει τα βράδια - και μάλιστα των εορτών- παλαιά πρακτικά συνεδριάσεων της προηγούμενης δημαρχιακής περιόδου.
 Κάτι τέτοιο το πολύ πολύ να το κάνεις στην αρχή της θητείας σου και όχι μετά, εκτός κι αν θέλεις να εκθέσεις...τον Καρδαρά!
Και όχι την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου, για την οποία έως τώρα δεν έχει πει σχεδόν τίποτα (με συγκεκριμένα στοιχεία), γιατί έτσι υποτίθεται-λέει- είναι προς όφελος του Δήμου Πειραιά.
@ Πάντως, αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει τα βράδια ο Δήμαρχος, τότε μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αναρτήσεις του Reportaz Net  για το Δήμο Πειραιά κατά την περίοδο 2011- 2014. (σ.σ. εκτιμούμε ότι με 1-2 την ημέρα θα είναι συνολικά περί τις 1.500!).
Σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον και πιο χρήσιμο -από κάθε πλευρά και άποψη -τουλάχιστον για τον ίδιο...