Latest News

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καθάρισε άλλος αντί για το Δήμο Πειραιά! Επιχείρηση-σκούπα στον Άγιο Διονύσιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από τον Κύρο Παληκάρη

Επιχείρηση - σκούπα πραγματοποιήθηκε στις γραμμές του ΟΣΕ, κάτω από το γεφυράκι στον Άγιο Διονύσιο. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Η επιχείρηση δεν έγινε από συνεργεία του Δήμου Πειραιά, αλλά από το τμήμα οδοκαθαρισμού του γειτονικού Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνα, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο σημείο ανήκει στη δημοτική περιουσία Πειραιά!


Ο χώρος στις παλαιές σιδηροδρομικές γραμμές είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο και αποτελούσε εστία ρύπανσης στην γύρω περιοχή που βρίσκεται σε σύνορα του Πειραιά με την Δραπετσώνα.
Ωστόσο κανείς δεν αναλάμβανε να τον καθαρίσει από το Δήμο Πειραιά, με το πρόσχημα ότι δεν έχει αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των γραμμών στο ύψος του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού στον Άγιο Διονύσιο.
Οι τοπικές αρχές είχαν περιοριστεί απλά να καταγγείλουν τον ΟΣΕ, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα και συνεχίζονταν να παραμένει μια τριτοκοσμική κατάσταση γύρω από το παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά!
Τελικά  συνεργεία του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται εντός ορίου του Δήμου Πειραιά, ο οποίος μπορεί να μην είχε ιδέα για την επιχείρηση -σκούπα ή κι εάν γνώριζε είναι απορίας άξιον πως επέτρεψε συνεργεία άλλου Δήμου να επέμβουν στην περιοχή του...



 @ Δηλαδή, φαντάσου η αυλή του σπιτιού σου είναι μέσα στη βρώμα, αλλά εσύ να μην κάνεις τίποτα από ανικανότητα ή αδιαφορία και να έρχεται να καθαρίσει ο γείτονας που δεν μπορεί να βλέπει άλλο αυτή την απαράδεκτη κατάσταση!
Μπράβο στους εργαζόμενους  από το Κερατσίνι, αλλά μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα για τον Πειραιά...