Latest News

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή είναι η καλλονή που «ξεπέρασε» την Kate Upton με…διαφορά στήθους (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)


Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, την οποία φέτος μεταξύ άλλων την «απολαύσαμε» να τρώει μακαρόνια στο advent calendar του Love, τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο θεσμό κάθε ηδονοβλεψία που
σέβεται την αισθητική του.
«Ποτέ να μην αλλάξεις το όνομα σου, αυτό μου είπε ο πατέρας μου. Το μεσαίο όνομα μου είναι O’ Χάρα, επίκο» λέει σε συνέντευξη της η 26χρονη καλλονή στο περιοδικό Rolling Stone. Γεννήθηκε στο Λονδίνο, κόρη Πολωνού πατέρα και Εβραίας μητέρας.
Από μικρή μπήκε στα…βάσανα του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Μόλις 14 ετών υπογράφει στο Ford Models. Κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι το στήθος της είναι ψεύτικο, εκείνη απάντησε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της σε ηλικία 14 ετών, στο Twitter.
Προτού αποχαιρετήσει το 2013 το περιοδικό Esquire την ανακήρυξε – μέσω ψηφοφορίας- σε «Γυναίκα της Χρονιάς» και συνόδεψε αυτή την αναγόρευση με μια φωτογράφιση δια χειρός Τέρι Ρίτσαρντσον που σαφέστατα ικανοποίησε το 64.6% των αναγνωστών που την ψήφιζαν. Άφησε πίσω της την Κέιτ Άπτον και έκλεισε συμβόλαιο με τη rag & bone για να αποδείξει σε όλους ότι είναι το ίδιο καλή και ντυμένη.