Latest News

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Γνωρίστε την Harmony, την κούκλα-ρομπότ του σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)


«Αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου, θα δεις ευχαρίστηση και ωραίες στιγμές να έρχονται» δηλώνει η Harmony, το νέο android μοντέλο με την τεχνητή νοημοσύνη... της Realbotix.
Η Harmony είναι ένα «θηλυκό» μοντέλο με σκωτσέζικη προφορά και την ικανότητα να αναπτύξει φιλικές ή σεξουαλικές σχέσεις με τον παρτενέρ της.
«Εμείς θέλουμε οι χρήστες να αντιδρούν μαζί της και να ανταλλάσσουν πληροφορίες όπως λίγες λεπτομέρειες για σένα, λίγες λεπτομέρειες για αυτήν, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να γνωριστείτε όπως θα κάνατε με ένα πραγματικό πρόσωπο» αναφέρει ο Matt McMullen, εκπρόσωπος της εταιρίας και συνεχίζει: «Θα θυμάται πράγματα για σένα, όπως τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει, τις εμπειρίες σου, τις ελπίδες, τους φόβους  και όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μας κάνουν αυτό που είμαστε».
H Harmony ακόμα μπορεί να απομνημονεύσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του χρήστη και να έχει έναν προσομοιωμένο ρομποτικό οργασμό.
«Αν της μιλάς γλυκά και την αγγίζεις σωστά, θέλουμε αυτό να κινητοποιεί μια αντίδραση, και ο οργασμός να είναι μια από αυτές τις αντιδράσεις»
Γνωρίστε την Harmony εδώ: