Latest News

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Από το μυαλό στο κρεβάτι: Πέντε γυναικείες φαντασιώσεις για λίγους

 Αυτές είναι πέντε γυναικείες φαντασιώσεις...
για λίγους.

1. Αν είναι για δέσιμο, δέσ’ την!
Το BDSM λοιπόν, επιστημονικός και «τσοντικός» θα έλεγα όρος, είναι μία εκ των βασικών φαντασιώσεων, κυρίως για τα κορίτσια που δεν τα λες και ρομαντικά. Η φαντασίωση αυτή σε θέλει απόλυτο κυρίαρχο με σαφή διάθεση κακομεταχείρισης και εκείνη ανήμπορη να δέχεται οτιδήποτε της κάνεις, γιατί πολύ απλά είναι δεμένη και δεν έχει άλλη επιλογή. Αν είσαι μερακλής και θέλεις να το πας και ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να προμηθευτείς ωραιότατα λάτεξ, μαστίγια, χειροπέδες και ένα σωρό άλλα αξεσουάρ, τα οποία έχουν ως μοναδικό σκοπό να τη βγάλουν από τη βολή της.
2. Πάρε το χάρακα και ό, τι θέλει ας γίνει
Δεν ξέρω πώς γίνεται και αν είναι συμφωνημένο από το σύμπαν, αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που να μην είχε ερωτευτεί τον καθηγητή της, όπως κι αν ήταν αυτός! Η αίσθηση του απαγορευμένου, η διαφορά ηλικίας και το γεγονός ότι ο ένας είναι τόοοοοσο μορφωμένος και η άλλη μία άπειρη παιδούλα, εξιτάρει ένα σεβαστό ποσοστό των γυναικών. Αν σε όλο αυτό προσθέσεις και την εμφάνιση της Britney Spears στο «Baby One More Time» (έλα που δε θυμάσαι) τότε το performance αποκτά διαστάσεις επικές.
3. Ο άγνωστος, αλλά πολλά υποσχόμενος, εραστής
Πάρτι, μουσική, ποτά και γενικά ξέφρενη κατάσταση. Εκείνη θεά μέσα στο κοντό της φόρεμα κι εσύ ο σέξι άγνωστος που την παρατηρείς όσο εκείνη λικνίζεται, χωρίς -και καλά- να έχει καταλάβει ότι τη… γδύνεις με τα μάτια σου! Το concept έχει ως εξής: Την πλησιάζεις, την αρπάζεις, την οδηγείς σε μέρος σκοτεινό και απόμερο και απλά της δείχνεις τι εστί βερίκοκο. Απλό;
4. Όταν λέει όχι, εννοεί ναι
Οτιδήποτε εξαναγκαστικό, είναι ικανό να εκτοξεύσει τη λίμπιντο της σε ανώτερα επίπεδα. Είναι η στιγμή εκείνη που εσύ της δείχνεις ότι είσαι ο άντρας της υπόθεσης και εκείνη ένα μικρό ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, το οποίο έκανε κάτι πολύ κακό και θα πρέπει να τιμωρηθεί. Το σενάριο περιλαμβάνει κλαψουρίσματα από εκείνη, ένα σεβαστό ποσό μπινελικιών από σένα και φυσικά όρκους μετάνοιας οι οποίοι παραμένουνσε ισχύ μέχρι… την επόμενη φορά.
5. Το τρίο… της ηδονής (και ουχί της ντροπής)
Τελευταίο και καλύτερο; Μα φυσικά το τρίο. Προσοχή όμως, όταν λέω τρίο στο μυαλό μιας γυναίκας, εννοώ αποκλειστικά και μόνο με δύο άντρες. Εμείς τα κορίτσια είμαστε λίγο ζηλιάρες, λίγο κτητικές και λίγο τρελές. Αυτό σημαίνει ότι αν δούμε το γκόμενό μας πάνω σε μία άλλη γυναίκα, είμαστε ικανές να ορμήσουμε σαν τσιτάχ που κυνηγάνε το θήραμα. Δύο άντρες λοιπόν, και ο δεύτερος της επιλογής μας. Και όλα τα υπόλοιπα, άστα στη φαντασία.