Latest News

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Εισαγγελία Πειραιά καλεί Βαγγέλη Μαρινάκη!


Μετά τις γιορτές θα κληθεί από την εισαγγελέα Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του...
NOOR 1.
 Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε μέσω του συνηγόρου του και πήρε προθεσμία για να παρουσιαστεί μετά τις γιορτές στην εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση εικάζεται ότι η κλήση του από την Εισαγγελία φέρεται να σχετίζεται με το σκέλος της υπόθεσης που αφορά το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Γι' αυτό, το λόγο, προφανώς, ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε προθεσμία, ώστε να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και να ενημερωθεί για ποια θέματα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο πελάτης του.
Σύμφωνα με διαρροές από την εισαγγελία Πειραιά, εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κλήσεις έχουν λάβει ο Νικόλαος Συντυχάκης, διευθύνων σύμβουλος της Capital, εταιρείας συμφερόντων του Μαρινάκη, ο ασφαλιστής Ηλίας Τσακίρης και ο Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης, δικηγόρος και συνεργάτης του εφοπλιστή, οι οποίοι θα παρουσιαστούν στην εισαγγελέα στις 28 Δεκεμβρίου.
Όλοι κλήθηκαν σε ανωμοτί (χωρίς να ορκιστούν) κατάθεση, ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων οι οποίες προέκυψαν από την έρευνα...