Latest News

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά τα μαγικά συμβαίνουν μόνο στον Δήμο Πειραιά : Δεν συνεδρίασαν, αλλά εμφάνισαν ακόμα και πρακτικά!


Μαγικά πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στον Δήμο Πειραιά τον...
τελευταίο καιρό.
Μπορεί να μην συνεδρίασαν κανονικά στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να εμφανίσουν ακόμα και πρακτικά!
Αυτό αποκαλύφθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κατά τη διάρκεια της συζήτησης δύο θεμάτων που αφορούσαν στη μελέτη και την τεχνική έκθεση για την "ανάπλαση" της περιοχής του Αγίου Διονυσίου.
Την σχετική εισήγηση φέρεται να κάνει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που κλήθηκε να συνεδριάσει στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 2.30 το μεσημέρι. 
Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος με το Λιμάνι της Αγωνίας Δημήτρης Γκερλές
η πρόσκληση στάλθηκε μέσω e-mail μόλις μισή ώρα πριν από την συνεδρίαση. Ο ίδιος προσήλθε στο Δημαρχείο, αλλά δεν βρήκε κανέναν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου υποτίθεται ότι θα γινόταν η συνεδρίαση. Λίγο αργότερα προσήλθε και ο δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλίας Σαλπέας, ο οποίος είχε αργήσει ένα τέταρτο και απόρησε πως μπορεί να τελείωσε τόσο γρήγορα η συνεδρίαση που αφορούσε ένα σοβαρό θέμα για την πόλη.
Τι είχε (ΔΕΝ) συμβεί τελικά;
Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έκανε, όπως υποστήριξε, την συνεδρίαση στο γραφείο του μόνο με τα μέλη από την παράταξη της πλειοψηφίας, γιατί πίστευε - λέει- ότι δεν θα έρθουν τα υπόλοιπα μέλη από της παρατάξεις της μειοψηφίας! 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης παραδέχτηκε πως η όλη η διαδικασία δεν έγινε με το σωστό τρόπο, επειδή έπρεπε να προλάβουν τις προθεσμίες...
 Πάντως το εντυπωσιακό είναι ότι αν και η συνεδρίαση δεν έγινε (;) κανονικά, ωστόσο βρέθηκαν να υπάρχουν ακόμα και πρακτικά!!!
@ Αυτά τα μαγικά συμβαίνουν μόνο στον Δήμο Πειραιά...