Latest News

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ποιες σταρ έκαναν σεξ με τον Γουαϊνστάιν με αντάλλαγμα ρόλους;

Ο Γουαϊνστάιν καυχιόταν ότι έχει κάνει σεξ τόσο με τη Ζελβέγκερ όσο και με τη Σαρλίζ Θερόν, με αντάλλαγμα τους ρόλους τους σε μεγάλες...
κινηματογραφικές παραγωγές.
Η Ζελβέγκερ απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην μεγαλοπαραγωγού ως εξής: «Αν το είπε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν αυτό, είναι γεμάτος σκ@τά».

Ενώ δεκάδες ηθοποιοί κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για σεξουαλική παρενόχληση τους τελευταίους μήνες, μια από της προηγούμενες μούσες παρέμενε σιωπηλή. Ήρθε όμως η ώρα να ξεσπάσει κατά του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν η Ρενέ Ζελβέγκερ.

Η ηθοποιός του Bridget Jones’s ξέσπασε όταν έμαθε πως ήθελε να έκανε σεξουαλικές χάρες στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για ρόλους. Η καριέρα της είχε πάρει τα πάνω της συμμετέχοντας σε ταινίες όπως το Σικάγο και το Cold Mountain, παραγωγής του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Σε αυτούς τους ισχυρισμούς δεν έχει ακόμα αντιδράσει η Σερλίζ Θερόν. Τον Οκτώβριο όμως είχε σχολιάσει τις καταγγελίες σε βάρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Τότε έλεγε πως δεν εκπλήσσεται. «Οι γυναίκες που έχουν μιλήσει για κακοποίηση είναι γενναίες και ηρωικές. Αν και δεν είχα προσωπική εμπειρία όπως αυτές με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Αυτή η κουλτούρα υπήρχε πάντα. Όχι μόνο στο Χόλιγουντ αλλά και σε όλο τον κόσμοathensvoice