Latest News

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Όλυμπος: Αυτός είναι ο 26χρονος που σκοτώθηκε σε χαράδρα - Νέο θρίλερ με τραυματίες ορειβάτες (ΕΙΚΟΝΑ - ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονίζει η τραγωδία στον Όλυμπο με θύμα έναν 26χρονο ορειβάτη που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων.  

 Ο νεαρός Ηλίας ήταν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και ένα από τα χόμπι του ήταν η ορειβασία και μάλιστα είχε πολλές φορές εξερευνήσει σημεία του Ολύμπου.         
Το ταξίδι για ορειβασία που είχε οργανώσει ο άτυχος νέος με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη, έμελλε να είναι το τελευταίο του.   
Ο φίλος του ωστόσο εντοπίστηκε σώος από τους Πυροσβέστες αφού κατάφερε να κρατηθεί από κάπου κατά την πτώση και ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές.                                    

Νέο θρίλερ με τραυματίες ορειβάτες στον Όλυμπο

Στο καταφύγιο Πριόνια στον Όλυμπο μεταφέρονται αυτή την ώρα οι δύο τραυματισμένοι ορειβάτες (49 και 55 χρόνων), από τους διασώστες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ομάδα των ορειβατών με τα συνεργεία διάσωσης συναντήθηκαν περίπου στο μέσο του μονοπατιού, το οποίο οδηγεί στην περιοχή «Κόψη Πάγος», που βρίσκεται κοντά στη θέση Λιβαδάκι. 
Η ώρα άφιξής τους στο καταφύγιο Πριόνια υπολογίζεται μετά τις 9 το βράδυ και στη συνέχεια  οι τραυματισμένοι ορειβάτες θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες φέρουν εκδορές στο πρόσωπο και κατάγματα στα πλευρά, ύστερα από πτώση τους σε γκρεμό.