Latest News

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

#nomadsgr: Με κλάματα αποχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου - Επιστρέφει ο Μιχάλης Ζαμπίδης; (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια αποχώρηση εκτός προγράμματος σημειώθηκε στο Nomads...



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στην Μαντώ Γαστεράτου πως οι εξετάσεις της έδειξαν πως έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος δεν θα της επιτρέψει να αγωνιστεί για κάποιες ημέρες.
Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια είπε πως μετά από αυτό δεν θέλει να το ρισκάρει και να διακινδυνεύσει την υγεία της και ούτε να είναι στην ομάδα χωρίς να κάνει κάτι, γι΄αυτό και θα αποχωρήσει.
Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την μεταπείσουν, ωστόσο η ίδια δεν άλλαξε γνώμη.Τους ευχαρίστησε και πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η απόφαση της Γαστεράτου οδήγησε την παραγωγή να προτείνει στον Μιχάλη Ζαμπίδη λίγο πριν φύγει για Ελλάδα, να παραμείνει στο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση της αποχωρήσασας στην ομάδα της Φωτιάς! Σε αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει οι «κόκκινοι» να στείλουν έναν άλλον άντρα στους Ωκεανούς, ενώ αν αποφασίσουν να μην «σπάσουν« την ομάδα, να στείλουν απευθείας τους «μπλε» τον Ζαμπίδη. Τη Δευτέρα, που θα κριθεί και ποιος θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν την ένωση των ομάδων, θα φανεί ποια απόφαση πήραν οι Νομάδες της Φωτιάς. 
Για την ιστορία, στο καθιερωμένο αγώνισμα της Επικράτειας για το ποια ομάδα θα πάει στη βίλα, οι «κόκκινοι» επικράτησαν για ακόμη μία φορά με 5-0, με άνεση μάλιστα.