Latest News

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Φρίκη: Μετανάστες προσπάθησαν να βιάσουν ομαδικά Ελληνίδα!


Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη Ελληνίδα, η οποία απλώς περπατούσε κοντά στο σπίτι της ...
στο Άργος. 
Εκεί δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ένα εσμό μεταναστών, που προφανώς την είχαν παρακολουθήσει από προηγούμενες ημέρες και όταν την είδαν να περνάει μόνη ξεπήδησαν από ένα γιαπί και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!
Σε κατάσταση πανικού η κοπέλα άρχισε να φωνάζει «Βοήθεια». Τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της ο οποίος επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες. Έτσι, χρειάστηκε να επέμβει κι ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.
Ωστόσο οι αφηνιασμένοι αλλοδαποί κάλεσαν σε βοήθεια συμπατριώτες τους από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επίδοξοι βιαστές όταν κατάλαβαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία τράπηκαν σε φυγή.
Πάντως, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.