Latest News

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Μετά τον Γουάινσταϊν, ο Μπεν Άφλεκ: Η οργή στο διαδίκτυο και το βίντεο που τον «καίει» (Video, Photos)


Σοκ έχει προκαλέσει το σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης του Χάρλεϊ Γουάινσταϊν με το θέμα να παίρνει όλο και...
μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ανάμεσα σε όλους εκείνους που βγήκαν και καταδίκασαν τις πράξεις του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ ήταν και ο Μπεν Άφλεκ. Ωστόσο, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι ο ηθοποιός έχει φερθεί ανάλογα στο παρελθόν, κάτι που ξεσήκωσε πλήθος οργισμένων σχολίων στο διαδίκτυο μετά από δυο χαρακτηριστικά βίντεο που τον «καίνε».
Στο πρώτο ο Άφλεκ αγκαλιάζει, παρενοχλεί και σχεδόν επιτίθεται ερωτικά στην ηθοποιό Χίλαρι Μπάρτον του "One Tree Hill"κατά τη  διάρκεια της εκπομπής TRL του MTV.
Τo περιστατικό που υπενθύμισε σε όλους μέσω Τwitter η Shanice Brim έκανε την Μπάρτον να τοποθετηθεί για το περιστατικό που την είχε κάνει να νιώσει πολύ άβολα: .
«Κορίτσια είμαι τόσο εντυπωσιασμένη με εσάς τις γενναίες. Τότε έπρεπε να γελάσω για να μην κλάψω. Σας στέλνω την αγάπη μου».
Ο Άφλεκ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, όμως το διαδίκτυο συνέχισε να εξαπολύει κατηγορίες εναντίον του, δημοσιεύοντας, μάλιστα, ακόμα ένα βίντεο.
Το δεύτερο βίντεο, αυτή τη φορά από το 2004, άρχισε λοιπόν να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή.
Σε αυτό ο Άφλεκ, απολαμβάνοντας την επιτυχία και τη φήμη που γενναιόδωρα του χάρισε ο Γουάινσταϊν, καθιερώνοντάς τον  στη μεγάλη οθόνη, αγκαλιάζει, αγγίζει το στήθος και ρωτάει την Καναδή δημοσιογράφο Anne-Marie Losique γιατί δεν δείχνει λίγο περισσότερο στήθος -όπως συνηθίζει.
«Τι συμβαίνει; Γιατί σήμερα καλύπτεις το ντεκολτέ σου;» τη ρωτά χαρακτηριστικά, ενώ την έχει ήδη πάρει στην αγκαλιά του. Η Losique του απαντάει ότι είναι σεμνή καθώς είναι Κυριακή πρωί και εκείνος επιμένει λέγοντας ότι αυτό δεν την σταμάτησε ποτέ στο παρελθόν, από το να βγάλει το στήθος της έξω.
«Ποιον προσπαθείς να κοροϊδέψεις; 'Κυριακή πρωί'; "Αυτά τα στήθη είναι πολύ σφιχτά. Πρέπει να το πω. Είναι σαν δυο τεράστιες πέτρες" είπε χαρακτηριστικά.
Σήμερα η Losique, που ποτέ δεν έδειξε να ενοχλείται από τέτοιες συμπεριφορές, υπερασπίζεται τον Άφλεκ: «Έπρεπε να παίξουμε για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Ναι κάθισα στην αγκαλιά του αλλά όλα ήταν μια πλάκα. Δεν συνέβη ποτέ κάτι προσβλητικό. Ειλικρινά δεν ένιωσα ούτε στιγμή άβολα"» δήλωσε στο E! News.
Τα περιστατικά, ωστόσο, με την «ενοχή» του Άφλεκ δεν σταματούν και έτσι ένα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από οικογενειακό του παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο μικρότερος  αδελφός του, Κέισι Άφλεκ, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση πολλές φορές στο Χόλιγουντ, χωρίς αυτό να αποτελέσει όμως εμπόδιο  για την Ακαδημία Κινηματογράφου που του απένειμε το Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου φέτος για το "Manchester by the Sea"
Κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα το Twitter "έκλεισε" το λογαριασμό της Ρόουζ ΜακΓκόουαν, μίας από τις πρώτες διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για τον κανόνα της σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία του θεάματος, μετά από ανάρτηση της προς τον Μπεν Άφλεκ. "Είσαι ΨΕΥΤΗΣ" έγραψε χαρακτηριστικά. 
Πάντως, αν όντως υπάρχουν κυκλώματα σεξουαλικής παρενόχλησης εδώ και δεκαετίες, τότε σίγουρα αυτό δεν ήταν άγνωστο σε όλους αυτούς που τώρα βγαίνουν με ένα δρομύ «κατηγορώ», αλλά όλα αυτά τα χρόνια για κάποιο λόγο σιωπούσαν...