Latest News

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ανατροπή στις έρευνες για τη δολοφονία της Δώρας - Συγκλονίζει η αδελφή της: Σε περιμένω να γυρίσεις


Γιατί οι Αρχές θεωρούν ότι η δολοφόνος της Δώρας είναι γυναίκα; Ακόμα και το ενδεχόμενο πίσω από την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού να βρίσκεται...
γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές, εξετάζουν οι Αστυνομικοί, καθώς μια από τις 14 μαχαιριές που δέχθηκε η Δώρα Ζέμπερη είναι στο πρόσωπο.

Μάλιστα, πρόκειται για μαχαιριά βαθιά, που σημαίνει πως έγινε με μίσος.

«Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο, εκεί σημαδεύει» λέει με νόημα αστυνομικός που σύμφωνα με το newstit.gr έχει γνώση των ερευνών.

Στην Ασφάλεια Αττικής κατέθεσε και ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος είναι αστυνομικός και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα που διεπράχθη η δολοφονία της άτυχης Δώρας.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο μπήκε ανάρτηση της 32χρονης στο facebook στα τέλη Αυγούστου που αναφέρει χαρακτηριστικά «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» αποτελεί «κλειδί», καθώς φέρεται να μιλάει για κάποιον που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και στη συνέχεια τον απέρριψε και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει σε δικούς της ανθρώπους για αυτό το σκηνικό.



Η αδερφή της άτυχης 32χρονης που δολοφονήθηκε, στο Β' Νεκροταφείο, συγκλόνισε χθες με μήνυμά της στο Facebook. Η ίδια είχε μιλήσει με τη Δώρα λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί και την περίμενε στο σπίτι τους στο Γαλάτσι

Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους μας. Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις… ήσουν η ζωή μου όλη

Στο μεταξύ στην είδηση του τρομερού εγκλήματος δεκάδες ήταν οι συγγενείς, οι φίλοι ακόμα και άνθρωποι που δεν γνώριζαν την Δώρα Ζέμπερη που έσπευσαν να αφήσουν ένα μήνυμα στο προφίλ της για τον συγκλονιστικό χαμό της.

«Κοριτσάκι μου γλυκό ξαδερφούλα μου έφυγες από την ζωή τόσο άδικα και σκληρά θα σε θυμόμαστε πάντα θα είσαι ο δικός μας άγγελος στον ουρανό καλό παράδεισο», έγραψε συγγενής της 32χρονης. «Δεν υπάρχουν λόγια !!!!!!!!! Αυτό το τραγικό τέλος ....... κρίμα ...... Καλό παράδεισο στον κήπο τού Άγγελου .........», ήταν το μήνυμα άλλου χρήστη.

«Αν και δεν σε ήξερα ! Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος ! Καλό Παράδεισο Κοπελάρα  μου ! Να προσέχεις εκεί ψηλά τους δικούς σου ανθρώπους ! Τραγικό να σε βρει κάτι τέτοιο! Να ναι ελαφρύ το χώμα σου!», έγραψε χρήστης που δεν γνώριζε το θύμα.

«Καλό παράδεισο Θεοδώρα...Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα αυτό το τέρας...Υπάρχει Θεία Δίκη...Κουράγιο κ συλλυπητήρια στην οικογένεια», ανέφερε άλλο μήνυμα για την 32χρονη.
Εκεί που δολοφονήθηκε, στο Β' Νεκροταφείο, θα αποχαιρετίσουν σήμερα στις τρεις το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, που δέχτηκε την Τέταρτη 14 μαχαιριές στο πρόσωπο και το σώμα της.

Οι έρευνες για να βρεθεί ο δολοφόνος συνεχίζονται και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, καθώς φαίνεται ότι ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή ήξερε καλά τις συνήθειές της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Χθες ο πατέρας της Δώρας ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος. Να τον δω και να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Ένα τέτοιο παιδί. Ένα παιδί που δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι. Μου είχε πει ότι φοβόταν μόνο. Είχε κάνει κάποια ασφάλεια ζωής, ώστε αν πάθαινε κάτι να έπαιρναν τα λεφτά τα αδέρφια της. Είχε αναλάβει κάποιες υποθέσεις δύσκολες και φοβόταν ότι δεν μπορούσε να τις βγάλει εις πέρας. Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι αν κάνω λάθος πάνω στη δουλειά μου μπορεί να πάω και φυλακή και φοβάμαι και γι’ αυτό και για αυτό είχε αποφασίσει να φύγει και από τον έλεγχο και θα έκανε τώρα μεταπτυχιακό για να πάρει βαθμό» είπε η μητέρα της.