Latest News

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ...





Στους ιδιαίτερα διακριθέντες νέους μας,  για την επιστημονική και μορφωτική τους εξέλιξη,  συγκαταλέγεται o...
27χρονος 
Σωτήριος Πηρούνιας.
Με την απόκτηση του πτυχίου του από το Τ.Ε.Ι. Πειραιά – Διοίκηση Επιχειρήσεων που κατά τη διάρκεια των σπουδών του- αν και εργαζόμενος-υπηρέτησε και τη στρατιωτική του θητεία, αφοσιώθηκε επίσης στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.


Ως ταλέντο (αν όχι φαινόμενο) απέκτησε τη γνώση να ομιλεί και να γράφει σε 7 γλώσσες  (με Μ.Ο. χρόνου :  κάθε έτος και μία γλώσσα)  Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική, Ισπανική, Ιταλική, Γερμανική και Ρωσική (στο στάδιο της περάτωσης) με πιστοποιήσεις σπουδών από Ανώτατα Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως MICHIGAN UNIV., Γαλλικό Ινστιτούτο - Ακαδημία, CERVANTES UNIV.,  COMPUTENSE UNIV.,  CASA D’ITALIA, FREIBURG UNIV.  


Το ταλέντο είναι οικογενειακό καθ’ οτι και οι αδελφές του:


Α) η 28χρονη Ξένια ομιλεί Αγγλικά-Γαλλικά-Ισπανικά  με Πανεπιστημιακές σπουδές Μ.Μ.Ε. από την Πάντειο,  μεταπτυχιακές από το Καποδιστριακό και στο στάδιο της διδακτορικής διατριβής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Β) η 26χρονη Ελισάβετ, ομιλεί Αγγλικά-Γαλλικά με Πανεπιστημιακές σπουδές από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και τη μοναδική Ανώτατη Σχολή σκηνοθεσίας «ΣΤΑΥΡΑΚΟΥ».


Γ) η 24χρονη Βασιλική ομιλεί Αγγλικά-Γαλλικά με Πανεπιστημιακές σπουδές από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο Ιστορικό Αρχαιολογικό με κατεύθυνση μεταπτυχιακού στην ιστορική κατεύθυνση.


Ο πατέρας τους Νικόλαος είναι ο επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της Ενωσης Απανταχού Μανιατών.