Latest News

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΞ! Οι δεξιοί το… ευχαριστιούνται καλύτερα!


Συνεχίζονται οι πολιτικοσεξουαλικές έρευνες, οι οποίες στο σύνολό τους έχουν ως αποτέλεσμα πως οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο κρεβάτι απ΄ ό,τι...
οι αριστεροί. 
Αυτό τουλάχιστον δείχνει ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία Δανία και Βρετανία -σε δείγμα 19 χιλιάδων ανθρώπων…
Όπως προκύπτει από την έρευνα της YouGOV, οι άνθρωποι που έχουν δεξιές πεποιθήσεις δηλώνουν ότι έχουν μία ικανοποιημένη σεξουαλική ζωή.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολιτικές πεποιθήσεις αντανακλούν τον βαθμό ευχαρίστησης των ανθρώπων στο σεξ. Όσοι δηλαδή θεωρούν τον εαυτό τους «πολύ δεξιό» έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 66% των πολιτών που ανήκουν στην Αριστερά, φέρεται να έχει μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή την ώρα που το 73% των συμπολιτών της Τερέζα Μέι, που δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι. Αλλά και το 70% των Βρετανών που θεωρούν τους εαυτούς τους απλά «δεξιούς», δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.
Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, το 77% των ατόμων που ανήκουν στην δεξιά πτέρυγα ισχυρίζονται ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο κρεβάτι. Αντιθέτως, το 71% των ατόμων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα φέρεται να είναι ικανοποιημένοι στο σεξ.
Από την έρευνα προκύπτει πάντως πως, και στις πέντε χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία), οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στην δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης.
«Προφανώς, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη σεξουαλική ευτυχία ενός ατόμου και αυτή η μελέτη δεν δείχνει πως όταν κάποιος αλλάζει τις πολιτικές του απόψεις γίνεται πιο ευτυχισμένος στο κρεβάτι ή στις σκάλες, στο πάτωμα της κουζίνας, στο ντους και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου», όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας της YouGov, Τζόε Τουίμαν.
Το να ανήκει κάποιος στη δεξιά πτέρυγα δεν τον κάνει αυτομάτως σεξουαλικά ικανοποιημένο, όμως, τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι οι δεξιοί απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή στο έπακρο. Και μάλιστα το εύρημα αυτό επαληθεύεται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.