Latest News

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Όρθια η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν. Οι Ιταλοί αποθέωσαν τον Γιάννη Ανέστη

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση για τις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League έκανε η ΑΕΚ, που έφυγε με «λευκή» ισοπαλία από το «Σαν Σίρο» απέναντι ...
στη Μίλαν.
Με κορυφαίο τον Ανέστη, η Ένωση άντεξε στην πίεση των Ιταλών στο δεύτερο ημίχρονο και παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση, περιμένοντας τους «ροσονέρι» στο ΟΑΚΑ, στις 2 Νοεμβρίου

Οι Ιταλοί αποθέωσαν τον Γιάννη Ανέστη για την τεράστια εμφάνισή του στο «Σαν Σίρο»

Η ΑΕΚ έμεινε όρθια στο Μιλάνο με τον Ανέστη να κατεβάζει ρολά και τα κορυφαία ιταλικά ΜΜΕ έβγαλαν το καπέλο στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Το ίδιο έκανε και η ιστοσελίδα της UEFA που αποθέωσε τον Ανέστη, ο οποίος πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση στο «Σαν Σίρο».

«Απογοήτευση, αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο. Η Μίλαν του Μοντέλα σταμάτησε απέναντι στους Έλληνες. Απροσπέλαστος ο Ανέστης», έγραψε η Corriere.it.

«Ο Μοντέλα δεν βγαίνει από την κρίση. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, οι ροσονέρι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως σταμάτησαν πάνω στον Ανέστη», τόνισε η Gazzetta.it.

«Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Γιάννη Ανέστη, επέτρεψε στην ομάδα του να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα το οποίο κρατάει τους δύο συλλόγους αήττητους και στην κορυφή του 4ου ομίλου», ήταν αναφορά της UEFA.