Latest News

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

5+1 συμβουλές για να ανανεώσετε το γάμο σας!


"Πολλοί άνθρωποι αναζητούν στους εταίρους τους τη συντροφικότητα.Την ίδια ώρα, πολλά ζευγάρια είναι τόσο απασχολημένα με τη...
δουλειά τους ή τους γονείς τους που στην πραγματικότητα δαπανούν λιγότερο χρόνο στο σύντροφό τους.
Αν όμως είστε πρόθυμοι να μειώσετε τις απαιτήσεις σας απέναντι στον σύντροφό σας και να αυξήσετε την προσφορά σας, τότε θα μπορέσετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να τον πλησιάσετε.
Πώς; Με έξι απλά βήματα... και μάλιστα χωρίς την συνδρομή του αγαπημένου σας.
1.Αγγίξτε τον σύντροφό σας
Ενώνοντας τα χέρια σας μπορεί να κερδίσετε πόντους ακόμη κι αν δεν το εννοείτε, όπως αποδείχθηκε σε ένα πείραμα με ζευγάρια που παρακολούθησαν μαζί ένα βίντεο. Όσοι άγγιζαν ο ένας τον άλλο υποστήριζαν ότι ένιωθαν πιο σίγουροι για την αγάπη του συντρόφου τους - ακόμα κι όταν ήξεραν ότι το άγγιγμα είχε ζητηθεί από τους ερευνητές.
2. Μην βγάζετε κακά συμπεράσματα
Εάν ο σύντροφός σας κάνει κάτι λάθος, όπως το να μην ανταποδώσει αμέσως το τηλεφώνημά σας , μην κάνετε σκηνή.Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι, μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ ευτυχισμένων και δυσαρεστημένων ζευγαριών είναι η διαφορά κατά την εξήγηση μιας άσχημης συμπεριφοράς του συντρόφου τους.
3. Φανταστείτε έναν παρατηρητή στη σχέση σας
Σε ένα πείραμα με 120 παντρεμένα ζευγάρια στο Σικάγο, η Φίνκελ έκανε ερωτήσεις για τον βαθμό ικανοποίησης του γάμου τους ο οποίος το δεύτερο έτος εμφάνισε σημάδια κάμψης- αναμενόμενο βέβαια.
Τότε, ορισμένα από τα ζευγάρια κλήθηκαν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο: Να σκεφτούν ένα τρίτο άτομο. Πώς αυτό θα έβλεπε τη διαφωνία με τον σύντροφό τους, ένα ουδέτερο άτομο που θα ήθελε το καλύτερο για τους δύο εμπλεκόμενους. Ο βαθμός ικανοποίησης των ζευγαριών που σκέφτονταν το τρίτο, ουδέτερο άτομο ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που δεν σκέφτονταν την "εμπλοκή" ενός τρίτου ατόμου.