Latest News

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Παντρεύονται για ένα μήνα ανήλικες για να τις βιάσουν!


Στη σύλληψη οκτώ τουριστών  προχώρησαν οι αρχές με την κατηγορία ότι βίαζαν ανήλικα κορίτσια με προκάλυψη λευκούς γάμους...
 

Στο κύκλωμα ήταν και ιερωμένοι και «ενδιάμεσοι» που τους προμήθευαν με κορίτσια. Η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη από το Ισλάμ και αυτού του είδους οι λευκοί γάμοι μικρής διάρκειας φαίνεται πως είναι ένας τρόπος παράκαμψης της απαγόρευσης.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι ήταν πάνω από 65 ετών.  Πέντε πολίτες του Ομάν και τρεις του Κατάρ, συνελήφθησαν στη πόλη της νότιας Ινδίας όπου οι προσαγωγές πλουσίων τουριστών που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα» είναι συχνές. 
«Οι Άραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.
Από την αρχή της συναλλαγής, είναι ήδη έτοιμα προς χρήση πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα.
Η αστυνομία απελευθέρωσε οκτώ ανήλικες μεταξύ 14 και 18 ετών από πανσιόν σε διάφορα σημεία στην πόλη. Πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν συνελήφθησαν επίσης.
Σε βάρος των οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων. topontiki.gr