Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή είναι η αντιφατική ομοφυλόφιλη πρώην τραπεζίτης που «εκτόξευσε» την γερμανική ακροδεξιά! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Η Άλις Ουέϊντελ είναι δηλωμένη ομοφυλόφιλη, αλλά το κόμμα της ανήκει στα... ομοφοβικά. 
Είναι μόλις 38 ετών και έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Συνέβαλε στην είσοδο των νεοναζί στη γερμανική βουλή μετά από 69 χρόνια.
Η προσωπικότητά της εμφανίζεται αμφιλεγόμενη. Έχει δηλώσει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλη και ταυτόχρονα είναι επικεφαλής του ακροδεξιού, ξενοφοβικού AfD το οποίο τάσσεται κατά του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Η δρ Άλις Ουέϊντελ, πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs, βγάζει προς τα έξω ένα άκρως μοντέρνο πρόσωπο αλλά η καλοντυμένη ξανθιά γερμανίδα έχει την πιο ακραία ιδεολογία.
Δεν ζει μόνιμα στην Γερμανία. Έχει σπίτι στην Ελβετία και ζούσε στην Κίνα για πολλά χρόνια αφού εργαζόταν στην Bank of China. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινέζικα.
Η αποστολή της, και φαίνεται να τα κατάφερε από τα αποτελέσματα των εκλογών, ήταν να μαλακώσει την εικόνα του φασιστικού ακροδεξιού AfD.
Το σκληρό ακροδεξιό κόμμα AfD πήρε 12,6% και μπαίνει στην Βουλή κάνοντας τους δημοκρατικούς πολίτες να τρέμουν στην ιδέα για το τί θα επακολουθήσει.
Το κόμμα της, θέλει να κλείσουν τα σύνορα της Γερμανίας, να βγει η χώρα από την ευρωζώνη και να μην θέλει κανένας μετανάστης να μείνει εκεί.
Η ίδια αυτοαποκαλείται ως κλασσική φιλελεύθερη. Ωστόσο, ασφαλώς και δεν είναι κάτι τέτοιο.
Το πρόσωπό της δεν χρησιμοποιήθηκε πάντως πολύ στις εκλογές ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και μπροστάρης στον αγώνα ήταν ο έτερος ηγέτης του AfD ο 76χρονος Αλεξάντερ Γκόλαντ.
Η απόφαση αυτή ελήφθη διότι στις αρχές Σεπτεμβρίου διέρρευσε ένα e-mail στο οποίο η Ουέϊντελ αποκαλούσε την κυβέρνηση «γουρούνια».  Στο ίδιο αναφέρονταν και κάτι άλλο, το οποίο η Ουέϊντελ αρνήθηκε ότι το έγραψε η ίδια, ανέφερε ότι οι κυβερνητικοί δεν είναι τίποτε άλλο από «μαριονέτες στα χέρια των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου».
Η Άλις Ουέϊντελ ζει με την σύντροφό της Ελβετίδα με καταγωγή από την Σρι Λάνκα και μεγαλώνουν μαζί δυο αγόρια.
Το απίστευτο που έχει πει σε συνεντεύξεις της είναι ότι δεν θέλει ομοφυλόφιλοι να πλησιάζουν τα παιδιά της και πως δεν θα είχε πρόβλημα με τα μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού στα σχολεία αλλά αφού τα παιδιά μπουν στην εφηβεία.