Latest News

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλα πράγματα περιμένουν από το δήμαρχο...


 Από τον  Κύρο Παληκάρη


«Μια δημοτική Αρχή δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα...

της χώρας »!!!


Τάδε έφη ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, με αφορμή την ενημέρωση για την ΟΧΕ.

Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιοι μπορεί να περιμένουν από μια δημοτική αρχή να λύσει τα προβλήματα της χώρας, αλλά σίγουρα οι δημότες θέλουν από τον δήμαρχο να βρει λύσεις για ta καθημερινά και τα χρόνια θέματα που ταλανίζουν την πόλη τους. 
Γι' αυτό, άλλωστε, τον ψήφισαν και απ' αυτό θα τον κρίνουν εάν είναι επιτυχημένη ή όχι η θητεία του στο Δήμο.

Κάτω στον Πειραιά δεν έχουν λυθεί ακόμα βασικά προβλήματα (κακή οικονομική κατάσταση Δήμου, ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική, προβληματική καθαριότητα, κυκλοφοριακό χάος, έλλειψη θέσεων στάθμευσης, παραμελημένα και εγκαταλελειμμένα πάρκα, σχολεία και παιδικές χαρές κ.α.) παραμένουν στην ίδια ή σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση με πριν τρία χρόνια που ανέλαβε η δημοτική αρχή Μώραλη παρά την εικονική πραγματικότητα που θέλουν να εμφανίσουν ορισμένα ΜΜΕ χωρίς προφανώς να έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη.

@  Σε κάθε περίπτωση, οι δημότες περιμένουν άλλα πράγματα από τον δήμαρχο που ακόμα δεν έχει υλοποιήσεις τις προεκλογικές του υποσχέσεις για τον Πειραιά...