Latest News

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Επεισόδια σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αντιστάσεως....
στη Δραπετσώνα μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του.   
Τουλάχιστον πέντε είναι συνολικά οι τραυματίες από τα επεισόδια, ενώ επίθεση δέχτηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 και τραυματίστηκε ο δημοσιογράφος και ο οπερατέρ.   Ομάδες αγνώστων άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν με πετροπόλεμο στα γύρω στενά της περιοχής. Οι νεαροί προξένησαν φθορές στο Δημαρχείο Κερατσινίου όπου έσπασαν την πόρτα του ληξιαρχείου ενώ έβγαλαν στο δρόμο καρότσια από σούπερ μάρκετ με τα οποία έστησαν οδοφράγματα.   
Νωρίτερα, επεισόδια προκάλεσαν άτομα από το μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου, που συμμετείχαν στην πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Οι νεαροί  πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χημικά.
Στη συνέχεια το «μπλοκ» των αντιεξουσιαστών αποχώρησε από την πορεία, και περνώντας μπροστά από το Ληξιαρχείο της περιοχής το έσπασαν! Πραγματοποίησαν δική τους πορεία καταλήγοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν, στο μνημείο δηλαδή του Παύλου Φύσσα, και κατά τη συνήθη τους πρακτική πέταξαν μια μολότοφ που σημαίνει και τη λήξη της συγκέντρωσης χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο.