Latest News

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα 4 είδη σεξ που κάνουν καλό στην υγεία!


Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα πως το σεξ έχει κατά βάση πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βοηθά σε πολλούς τομείς την υγεία του ανθρώπου. Ποιο όμως είναι το σεξ που βοηθά περισσότερο; 

Οι επιστήμονες δίνουν απαντήσεις:

- Το πρωινό σεξ 3 φορές την εβδομάδα:

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Queen’s στο Belfast της Ιρλανδίας έδειξε πως το πρωινό σεξ που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων. Κι αυτό επειδή διευκολύνει την ροή του αίματος στις αρτηρίες και έτσι ρίχνει την αρτηριακή πίεση.

- Το σεξ με νεότερο σύντροφο:

Όπως έχουν δείξει έρευνες, το σεξ με έναν/μια νεότερο/η σύντροφο ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και μειώνει έτσι τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

- Το kinky σεξ:

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “Journal of Sexual Medicine”, έδειξε πως αυτοί που κάνουν kinky σεξ έχουν και λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το σεξ αυτού του είδους αποσυμπιέζει τους συντρόφους από το άγχος και το στρες ενώ τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

- Συντροφικό σεξ:

Ο απόλυτος συγχρονισμός στο σεξ βοηθά επίσης πάρα πολύ στην υγεία και των δυο συντρόφων. Κι αυτό επειδή τους γεμίζει με περισσότερη ικανοποίηση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.