Latest News

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οι «διάσημοι» του Survival Secrets (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Βρισκόμαστε λίγο πριν από την έναρξη του Survival Secrets, η οποία αναμένεται στις...
11 Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως η παραγωγή έχει καταλήξει στους διάσημους που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι.
Σίγουροι για συμμετοχή στο ριάλιτι του Έψιλον είναι οι: Όλγα Φαρμάκη, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Μαρία Ματσούκα (αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα), Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Μανίκας, Irene Trost και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.
 
Προφορικά φέρονται να έχουν συμφωνήσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, αλλά και της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή. Φυσικά, στο ριάλιτι θα συμμετάσχουν και καθημερινοί άνθρωποι που δήλωσαν συμμετοχή, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 5.000!
 
Το Survival Secrets θα διαρκέσει τρεις μήνες και το χρηματικό έπαθλο για το νικητή θα ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ. Όμως, θα δοθούν δώρα και στους υπόλοιπους που θα φτάσουν μέχρι το τέλος και συγκεκριμένα ο δεύτερος θα κερδίσει ένα ακίνητο, ο τρίτος ένα αυτοκίνητο και ο τέταρτος μία μηχανή.
Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 12 ατόμων, ενώ θα ξεχωρίζουν από το χρώμα, πιθανότητα κόκκινο και πράσινο και όχι σε «διάσημους» και «μαχητές». Εξάλλου, οι δύο ομάδες θα είναι μεικτές, με αναγνωρίσιμους παίκτες, αλλά και ανθρώπους άγνωστους στο ευρύ κοινό.
Παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.