Latest News

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ανέβασε στο facebook γυμνή φωτογραφία της πρώην του για να την εκδικηθεί!



Εκείνη τον χώρισε κι αυτός για να την εκδικηθεί ανέβασε γυμνή φωτογραφία της...
στο facebook! 
Η ιστορία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όταν μια 42χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον 54χρονο σύντροφό της. Εκείνος, που δεν το περίμενε και δεν συμφωνούσε με την τροπή που πήραν τα πράγματα, αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τη φωτογραφία που είχε τραβήξει σε προσωπική στιγμή τους.
Ο 54χρονος ανέβασε το πρωί της Κυριακής μια γυμνή φωτογραφία της άλλοτε αγαπημένης του στην προσωπική σελίδα του, σοκάροντας τους φίλους τους. Ξαφνικά το τηλέφωνο της 42χρονης άρχισε να χτυπά ασταμάτητα από γνωστούς που την ενημέρωσαν για την κίνηση του πρώην συντρόφου της.
Καταγγελία
«Εχει ανεβάσει γυμνή φωτογραφία σου στο facebook» της έλεγαν κι εκείνη δε μπορούσε να το πιστέψει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, διαπίστωσε με τα ίδια της τα μάτια την αλήθεια, αφού είδε τον εαυτό της γυμνό στη σελίδα του πρώην συντρόφου της. Αμέσως έκανε καταγγελία εις βάρος του στην Αστυνομία, ζητώντας φυσικά να εξαφανιστεί η συγκεκριμένη φωτογραφία από τη σελίδα του 54χρονου, που θέλησε να την εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο.
Σημειώνεται ότι στην έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του πρώην φίλου της, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνό του, από το οποίο είχε γίνει η λήψη της φωτογραφίας.