Latest News

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ανατριχιαστικό: Τοποθέτησε κάμερα στη σοφίτα του και επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους του (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά τους θορύβους που προέρχονται από την οροφή, πάνω από την κρεβατοκάμαρά του, ένας άνδρας αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα ασφαλείας στη σοφίτα του. Οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα τον κατατρόμαξαν...
Συνήθως, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών εγκαθιστούν κάμερες παρακολούθησης για να προστατεύσουν τις κατοικίες τους από κλέφτες. Ωστόσο, ο Τζερόμ Κένεντυ, κάτοικος της αμερικανικής πόλης Πίτσμπουργκ, αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες μέσα στο σπίτι του, για να διαπιστώσει αν ο γείτονάς του εισέβαλε στη σοφίτα του.
Το βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες του: εμφανίζεται ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τον Κένεντυ είναι ο γείτονάς του ο Ρόμπερτ Χαβρίγια, ο οποίος σέρνεται στο στενό πατάρι μεταφέροντας μια ξύλινη σανίδα, αναφέρει το δίκτυο CBS. Τα σπίτια χωρίζονται από μεσοτοιχία.
Αποκαλύπτοντας το γείτονά του
Ο Κένεντυ αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα ασφαλείας τη σοφίτα του, μετά από θορύβους που προέρχονται από τη σκεπή, ακριβώς πάνω από την κρεβατοκάμαρά του, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.  Λίγες ημέρες νωρίτερα ο άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία και υποστήριξε ότι υποψιαζόταν πως ο γείτονάς του έμπαινε στη σοφίτα του. Όταν οι αστυνομικοί μίλησαν με τον Χαβρίγια αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι εισέβαλε στο σπίτι του Κένεντι κι έτσι δεν του αποδόθηκαν κατηγορίες εκείνη τη στιγμή.
Δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Ιουλίου, η αστυνομία απάντησε σε μια νέα κλήση του Κένεντυ. Αυτή τη φορά ο Κένεντι είχε αποδείξεις, ένα βίντεο. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, οι εικόνες έδειξαν τον 69χρονο Χαβρίγια να σέρνεται από ένα άνοιγμα της σοφίτας του σπιτιού του στη σοφίτα του Κένεντι.
Στο βίντεο ο άνδρας που φαίνεται μεταφέρει ένα τρυπάνι κι ένα φακό και να ανοίγει μια τρύπα πάνω από το κρεβάτι του Κένεντυ και την κούνια της κόρης του δέκα μηνών, για να παρακολουθήσει τι γίνεται.
«Είναι πολύ απογοητευτικό να αισθάνεσαι να παραβιάζεται η ιδιωτική σου ζωή με τον τρόπο αυτό», δήλωσε ο Κένεντι στο CBS. «Είναι πολύ ανατριχιαστικό», τόνισε.
Στις 3 Αυγούστου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση, διάρρηξη και καταδίωξη κατά του Χαβρίγια και ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση εναντίον του.