Latest News

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

"Σιωπή των αμνών" στο Δήμο Πειραιά για τη "μετακόμιση" της έδρας του ΟΛΠ στην Κίνα

"Σιωπή των αμνών" επικρατεί στο Δήμο Πειραιά, ενώ η έδρα του ΟΛΠ "μετακομίζει"...
στην Κίνα!

Μάθαμε μόνο πως το ΤΑΙΠΕΔ αρνήθηκε να συμφωνήσει στην πρόταση αλλαγής του καταστατικού που κατέθεσε η πλευρά των Κινέζων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.Τελικά η πρόταση των Κινέζων πέρασε από την πλειοψηφία των μετόχων, χωρίς, ωστόσο, να γίνει γνωστή κάποια αντίδραση από το Δήμο Πειραιά, όπου ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΟΛΠ.
Μάλλον φαίνεται να μην έχει ιδιαίτερη αντίρρηση για αλλαγή έδρας της εταιρείας...
Ωστόσο προκαλεί πλήθος από ερωτηματικά για την στάση του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος δεν έχει ενημερώσει -επισήμως τουλάχιστον -το Δημοτικό Συμβουλίου της πόλης, αλλά ούτε και τους δημότες για την αλλαγή έδρας του ΟΛΠ. Επίσης δεν έχει ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις μετά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου Κινέζους και αφορούν άμεσα την πόλη, όπως πόσα ευρώ έχει εισπράξει από την Cosco η πόσα ευρώ έχουν επενδυθεί έως τώρα στο λιμάνι και γενικότερα εάν έχουν τηρηθεί όσα προέβλεπε η σύμβαση παραχώρηση του ΟΛΠ.

@ Αλήθεια, θυμάται ο Δήμαρχος όσα έλεγε δημόσια για τα οφέλη της πώλησης του ΟΛΠ ή χρειάζεται κάποιος να του τα θυμίσει για να δούμε τι έλεγε τότε και τι έχει πάρει έως τώρα ο Δήμος Πειραιά;