Latest News

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Τα έργα και οι ημέρες ενός (αποτυχημένου) Δημάρχου...


Στο μικροσκόπιο μπαίνουν τα έργα και οι ημέρες ενός (αποτυχημένου) Δημάρχου...

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ελέω Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλου και Κουβέλη και τώρα θέλει να «σώσει» το ΠΑΣΟΚ!
Όσο για την κατάσταση στο δήμο Αθηναίων. Αυτή παρουσιάζεται εφιαλτική για τους πολίτες: Σκανδαλώδη ταξίδια, ψεύτικοι προϋπολογισμοί, κατάρρευση των κοινωνικών δομών, αποσάθρωση του συστήματος καθαριότητας, ανεξέλεγκτη λειτουργία ΜΚΟ κ.ά.
Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί εξ όσων συμμετείχαν στη Δημοτική αρχή της Αθήνας επί επταετίας Καμίνη αποσύρθηκαν. Μερικοί εξ αυτών, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, οι συγγραφείς Ρέα Γαλανάκη και Βασίλης Βασιλικός, η ζωγράφος Ευφροσύνη Δοξιάδη κ.ά.
Άλλοι μάλιστα εγκετέλειψαν την παράταξη του Γ. Καμίνη. Μεταξύ αυτών ο Φώτης Προβατάς, ο Παναγιώτης Μπέης, ο Φίλιππος Δραγούμης και η Αικατερίνη Δώρη. Μάλιστα η τελευταία κατά την αποχώρησή της από το ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 είχε καταγγείλλει τη δημοτική αρχή για ιδιωτικά συμφέροντα, έλλειψη διαφάνεια, αυταρχισμό  κ.ά.
Ο νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών δήλωσε στη Δημοκρατία, ότι ο Γ. Καμίνης παρέλαβε το δήμο Αθηναίων σε άριστη οικονομική κατάσταση με 20 εκάτ ευρώ στο ταμείο, ενώ το δήθεν νοικοκύρεμα του δήμου που επικαλείται προήλθε από απολύσεις συμβασιούχων, από μείωση των έργων υποδομής αλλά και τη δραστική περικοπή των κοινωνικών δομών.