Latest News

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αυτό είναι το ζευγάρι που πνίγηκε για να σώσει τα παιδιά του στην Κρήτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες είναι οι γονείς «ήρωες» που πνίγηκαν την Τρίτη στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθεια να σώσουν τα παιδιά τους...

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης , όταν δύο από τα τέσσερα παιδιά, που είχαν πάει μαζί με τους γονείς τους για κατασκήνωση της περιοχής, μπήκαν στη κολυμπήσουν, όπως αναφέρει το cretapost.
Σύντομα, αντιλήφθηκαν πως το αγοράκι και το κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα.
Το ζευγάρι βούτηξε, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.
Άνδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.
Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.
Η τραγωδία αυτή έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, ενώ σοκαρισμένα είναι και τα παιδιά (ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών) που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους...