Latest News

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Συλλυπητήρια επιστολή του Προέδρου Ε.Β.Ε.Π Βασίλη Κορκίδη για την απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλης Κορκίδης, με συλλυπητήρια επιστολή που...
απέστειλε χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΠ Α.Ε.

 Αναλυτικά, στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π.  σημειώνει τα εξής:

«Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, αλλά και από εμένα προσωπικά, παρακαλώ όπως, δεχθείτε τα  συλλυπητήριά μας για τον αδόκητο θάνατο του Ιωάννη Κούβαρη.

Η ξαφνική απώλεια του Συμβούλου Διοίκησης, Μέλους Δ.Σ. και πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η συνεργασία μαζί του ήταν άριστη και εποικοδομητική.

Ο Γιάννης ανέλαβε και επιτέλεσε τα καθήκοντά του σε δύσκολες εποχές, έχοντας πίσω του μια επαγγελματική πορεία. Πάντοτε αντιμετώπιζε τα προβλήματα και τις δυσκολίες με νηφαλιότητα και συγκατάβαση κι ενεργούσε με γνώμονα την πίστη του στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές των ελληνικών λιμανιών και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει αυτή η ανάπτυξη για την ΟΛΠ Α.Ε., αλλά και για τους εργαζόμενους.

Οι στόχοι που υπηρετούσε με συνέπεια και εντιμότητα, παραμένουν και αποτελούν προκλήσεις στο χώρο των λιμανιών.  Ήταν  ένας τεχνοκράτης στον τομέα των θαλασσίων μεταφορών με όραμα, αλλά και κοινωνική ευαισθησία.



Γνωρίζοντας το μεγάλο κενό και την έκταση της οδύνης που καταλείπουν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, εύχομαι ολοψύχως δύναμη και καρτερία στην οικογένειά του. Ζωή σε εσάς. Τα θερμά μου συλλυπητήρια».