Latest News

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μόνο οι δυο στις δέκα Ελληνίδες δεν απατούν το σύντροφό τους!


Το 78% των Ελληνίδων, δηλαδή οι οκτώ στις δέκα, απατούν τον σύντροφό τους σύμφωνα με...
έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που έγινε σε 2.000 ζευγάρια. 
Αν και οι άνδρες εξακολουθούν να είναι πιο άπιστοι με ποσοστό 84% τελικά και οκτώ στις δέκα γυναίκες είναι άπιστες.
«Η άπιστη γυναίκα είναι μια Μαντάμ Μποβαρύ στη ρομαντική αλήθεια της, όταν η βιολογική αλήθεια της είναι πως γεννιέται άπιστη, για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους» εξηγεί ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.
«Η γυναίκα, δηλαδή, γεννιέται άπιστη, ενώ ο άνδρας γίνεται, για να υπερασπίσει τον εύθραυστο ανδρισμό του. Άρα η γυναίκα έχει πολύ περισσότερο το 'χάρισμα' της απιστίας, σαν φυσική κληρονομιά τρόπον τινά, ενώ ο άνδρας το αποκτά για κοινωνικούς κυρίως λόγους, για να φανεί άνδρας, αλλά και να το αποδεικνύει συνεχώς έχοντας 'χαρέμι'. Η φύση έχει προβλέψει η γυναίκα να επιλέγει τον πατέρα-εραστή για την οικογένεια που θέλει να κάνει» συμπληρρώνει ο Δρ Κωνσταντινίδης.
Η έρευνα διήρκεσε δυο χρόνια, συμμετείχαν 2.000 ζευγάρια, αποτυπώνοντας τη σεξουαλική ισότητα των δύο φύλων.
Έτσι, παρά την επικρατούσα άποψη ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, συνήθως γίνεται το αντίθετο. Η γυναίκα επιλέγει ποιον θα βάλει στο κρεβάτι της, γιατί ελέγχει τόσο τη δική της επιθυμία, όσο και την επιθυμία του άνδρα, με απίστευτη ευκολία. «Ας ξαναδούν οι άνδρες κυνηγοί πότε τους αποδέχτηκε η γυναίκα που κυνηγούσαν και θα καταλάβουν» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δρ Κωνσταντινίδης, ο οποίος συμπληρώνει:
«Ο ανδρικός εγκέφαλος είναι πρωτόγονος συγκριτικά με τον γυναικείο. Τα περί καραβιών που σέρνονται πίσω από κάτι δεν είναι μόνο ανέκδοτο, γιατί ο πόθος του άνδρα είναι ανεξέλεγκτος, ενώ της γυναίκας σχεδόν πάντα ελεγχόμενος. Tα ανδρογόνα στον άνδρα τρελαίνουν τον εγκέφαλο, ενώ στις γυναίκες ισορροπούν με τα οιστρογόνα που είναι σαφώς πιο λογικές ορμόνες γιατί έχουν κυρίως σχέση με την αναπαραγωγή και την θαλπωρή ενώ τα ανδρογόνα μόνο με τη σεξουαλική πράξη και την βία».