Latest News

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιοί της χρονιάς (ΛΙΣΤΑ)


Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο αναδείχθηκε για φέτος η Αμερικανίδα...
Έμα Στόουν, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.  
 Η 28χρονη, που βραβεύθηκε με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου φέτος για το μιούζικαλ «La La Land», ξεπέρασε τη Τζένιφερ Λόρενς, που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας τις δύο προηγούμενες χρονιές. 
Η Έμα Στόουν κέρδισε 26 εκατ. δολάρια προ φόρων για το 12μηνο έως τα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού. Η 48χρονη Τζένιφερ Άνιστον, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», κατάφερε επίσης να ξεπεράσει την Τζένιφερ Λόρενς: αναδείχθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 25,5 εκατ. δολάρια, χάρη στα πολυάριθμα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει σε όλο τον κόσμο.   
Τα 24 εκατ. δολάρια που κέρδισε φέτος η Τζένιφερ Λόρενς, την τοποθετούν στην τρίτη θέση της κατάταξη. Η 27χρονη ηθοποιός, που κέρδισε το 2012 το Όσκαρ για την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας το 2016, για δεύτερη συνεχή φορά, με έσοδα 46 εκατ. δολαρίων. 
Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Μελίσα Μακάρθι και την Μίλα Κούνις – με 18 και 15,5 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.
 Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στο Χόλιγουντ – στις οποίες περιλαμβάνονται η Έμα Γουάτσον, η Σαρλίζ Θερόν, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τζούλια Ρόμπερτς και η Έιμι Άνταμς – συνολικά έχουν κερδίσει 172,5 εκατ. δολάρια, με το ποσό να είναι μειωμένο κατά 16% από τα 205 εκατ. δολάρια της κατάταξης του 2016, σύμφωνα με το Forbes. Η κατάταξη για τους άνδρες πρόκειται να δημοσιευθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται να τονίσει για ακόμη μια φορά την τεράστια διαφορά μεταξύ των αποδοχών των ανδρών και των γυναικών στο Χόλιγουντ. Πέρυσι, ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes με έσοδα 64,5 εκατ. δολαρίων, υπερδιπλάσια από τα φετινά έσοδα της Έμα Στόουν.  

 Αναλυτικά η λίστα του Forbes με τις 10 πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς:
 Έμα Στόουν (26 εκατομμύρια δολάρια) 
Τζένιφερ Άνιστον (25,5 εκατομμύρια δολάρια)
 Τζένιφερ Λόρενς (24 εκατομμύρια δολάρια) 
Μελίσα Μακάρθι (18 εκατομμύρια δολάρια)
 Μίλα Κούνις (15,5 εκατομμύρια δολάρια)
 Έμα Γουάτσον (14 εκατομμύρια δολάρια) 
Σαρλίζ Θερόν (14 εκατομμύρια δολάρια) 
Κέιτ Μπλάνσετ (12 εκατομμύρια δολάρια)
 Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια) 
Έιμι Άνταμς (11,5 εκατομμύρια δολάρια) 
lifo.gr