Latest News

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

#survivorGR: Χαμός στο Twitter από την δήλωση Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες! (ΕΙΚΟΝΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Γιάννης Σπαλιάρας στην πρώτη εμφάνιση του μετά την αποχώρηση του από το Survivor, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, αλλά ο μεγάλος χαμός έγινε όταν ξεστόμισε μια απίστευτη φράση ....
Τι είπε; Συνέκρινε τη διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών. " Οι λαθρομετανάστες ήταν πιο τυχεροί από εμάς", είπε και προκάλεσε πανικό!
«Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη... Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα  εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος, δεν μπορώ να το περιγράψω! Τα συναισθήματα που ένιωθα τις πρώτες μέρες δεν μπορώ ούτε να τα περιγράψω, ήτα τεράστιο σοκ», είπε χαρακτηριστικά και αυτό έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο πολλά σχόλια και αντιδράσεις στο Twitter.