Latest News

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Το "ξύλο της καρέκλας" σε συναυλία στα Λιπάσματα (ΒΙΝΤΕΟ)



Άγριο ξύλο έπεσε στη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 - Φεστιβάλ στη θάλασσα»...
το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reportaz Net, ο καβγάς ξεκινήσει λίγο πριν την έναρξης της συναυλίας της γνωστής τραγουδίστριας Γλυκερία, όταν είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος στο χώρο του πρώην εργοστασίου των Λιπασμάτων. (Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως ο περισσότερος κόσμος κάθεται στις εξέδρες στο θεατράκι, αλλά ο Δήμος διαθέτει και πάρα πολλές πλαστικές καρέκλες για να κάθονται οι θεατές της συναυλίας).
Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα είχε κρατήσει περισσότερες καρέκλες απ' όσες ήταν εκείνη τη στιγμή τα παρόντα άτομα. Τότε ήρθε μια άλλη παρέα και ζήτησε να τους δώσουν από τις καρέκλες, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν να τις παραχωρήσουν, λέγοντας ότι περιμένουν να έρθουν κι άλλοι φίλοι τους. 
Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο παρέες ήρθαν στα χέρια και έπεσε άγριο ξύλο. 
Όπως είπαν χαρακτηριστικά αυτόπτες μάρτυρες στο Reportaz Net, για τις καρέκλες έπεσε το ξύλο της αρκούδας μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων έκπληκτων θεατών που είχαν πάει να απολαύσουν τη συναυλία της Γλυκερίας.
Μάλιστα, όπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, από τη συμπλοκή υπήρξαν και τραυματίες και ήρθαν ακόμη και ασθενοφόρα!
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και μετά οι θεατές απόλαυσαν τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στα Λιπάσματα...