Latest News

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Τέλος εποχής για την "Πήγασος Εκδοτική” του Μπόμπολα


Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί ο αναγκαστικός πλειστηριασμός των σημάτων και περιουσιακών στοιχείων της "Πήγασος Εκδοτική"...
σήμερα  στις  4 το απόγευμα.
Επισπεύδων πιστωτής στον πλειστηριασμό είναι ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας ο οποίος επισπεύδει ατομικά και υπό την ιδιότητά του ως διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών της Πειραιώς και της Alpha Bank.
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα σήματα της εκδοτικής εταιρείας «ΕΘΝΟΣ» και «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (πρώτη ομάδα) και τα σήματα της «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» (δεύτερη ομάδα).
Ως πρώτη προσφορά ορίζεται για την ομάδα με τα σήματα «ΕΘΝΟΣ» και «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» το ποσό των 2.355.000 ευρώ και για την ομάδα τριών σημάτων «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» το ποσό των 476.000.
Σημειώνεται ότι η πλειστηρίαση των παραπάνω σημάτων θα γίνει κατά ομάδα, δηλαδή δεν θα επιτραπεί η εκπλειστηρίαση σε ένα μόνο σήμα κάθε ομάδος αλλά σε όλα τα σήματα της ίδιας ομάδος. Η εγγύηση διαμορφώνεται στο 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, δηλαδή για την ομάδα σημάτων «Εθνος» και «Έθνος της Κυριακής» στις 706.500 ευρώ και για την ομάδα των 3 σημάτων «Ημερησία» στις 142.800 ευρώ.
Επίσης, βγαίνουν σε πλειστηριασμό η συμμετοχή της Πήγασος στην εκτυπωτική «ΙΡΙΣ” καθώς και στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη”, αλλά και στην εταιρεία που εξέδιδε τα περιοδικά του ομίλου.